• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uzun yol görmek

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben 18 yaşında lise öğrencisiyim rüyamı anlatmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim...
Rüyamda otomobilimiz ile bir yere gidiyoruz ve o yere daha önce de birkac kez gitmişiz.
Otomobille asfalt dümdüz bir yolda ilerliyoruz sol tarafımızda yer yer yeşillik boş bir arazi var bir kaç kişi de var bazıları hayvanlarını otlatıyor bazıları kendi işleri ile meşgul. Atın üzerinde bir tane adam var ilgimi çekiyor hıcvkimsede at yok ama o adam tek başına arazinin ortasında ata binmiş. Ona selam veriyoruz. Ben yola doğru bakınca ilerde yokuşa çıkan ve bayağı bir uzun ve kıvrımlı yol göruyorum yolların kenarları yeşillik...yol dumduz yokuşa çıkıyor ama dağın uzerine yapılmış yol gibi kıvrımlı hani.. Ama babam oraya gitmek yerine arabayı tekrardan geldiğimiz yere doğru geri sürüyor o yola gidemiyoruz.
Ruyam bu,şimdiden teşekkürler... vvcc.. vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirdir insallah..
Rüyada yol görmek çok sık görülen rüyalar arasındadır.
Rüyada dar ve kötü bir yol görmek bazı kötü olaylar yaşayacağınıza işarettir.
Rüyada güzel düzgün bir yol görmek mutlu bir sevdagelecege yelken açmak anlamına gelir.
Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder.
Rüyada kenarları cicekli bir yolda yürümek aşk yaşamınızda güzel bir ilişkiye başlayacaksınız demektir.
Rüyada ferah aydınlık güzel bir yol sonu hayırlı ve sevinç verecek bir işe girişeceksiniz demektir.
Rüyada ağaçlıklı Yol kısmettir.
Rüyada yol ve cadde görmek hayra delalet eder.
Rüyada büyük ve genis bir cadde hidayete eğri büğrü arızalı yollar küfür yollarına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında at görmesi; iktidar,mutluluk, murad ve güç sahibi olacağına işarettir.
hayirli gunler kardesim..

acilangul1

Üst Alt