Bir sey degil.. Soylenenden herkes nasibince, idrakinca Gönül kabini doldururur..
Geçer candan, girenler Gönül dergâhına
O dertten bin belâya müptelâyım Efendim..!
Yazdiklarimdan Ruh halimi anliyanlar, Pazar gununden beri Hüzam makaminda iki dünya ,iki duygu arasinda daraldigimi da anlamişlardir..
hic kimsenin tarafini tutmamaya bana zor da gelse sadece Dogru olani yapmaya calistigimi Rabbim sahidimdir...
Her insan ancak icinde bulundugu ruh halini yansitan madde otesi bilinc altinda yasar!!
iki gundur Rabbimin agir imtihani altinda ezilirken..bir de migrenimin baslamasi...dun gece cok etkili bir agri kesici icip yatmistim.. uyku hapi gibi kuvvetli..
ve ruyamda bile yasadiklarimin devamini yasiyordum sanki..
Hayirdir insallah...
Buyuk bir kargasaligin ,toplumun icinde idim...birisi bana cok süslü güzel penbe bir davetiye verdi..
acamiyordum basim cook agriyordu...karsimda bir market ama icinde yok, yok olmiyan hersey var olan bir yere variyordum..
Başim cok agridigini agri kesici ilac istiyordum..karsimda iki genc vardi birisi bana kullanilmis ,icinde sadece 5,6 ilac bulunan bir kutu uzatiyordu..
bunlar ne ilaci dedigimde bas agrisi degil ama o vazifeyi de gorur.. baş agrini da azaltir diyordu...sadece 8 dolar diyordu..
diger genc ise karsi cikiyordu.. O ilaci almayin!!O sizi kandiriyor..
sizin agriniza en iyi ilac Namaz ve sabir diyordu..
oteki genc de ama benim verdigim ilac aninda agrini dindirir diyordu..
cook basim agriyordu bir an once dinmesini istiyordum..
oteki genc de o ilaci almayin su An daki agrinizi dindirir ama ebedi sanciyi yasatir diyordu...
ve bas agrisindan uyandim..
Rabbim Hayra cevirsin ama ben bana verilmek istemnen nasihatti anladim Hamd olsun..
Siz de kendi ruyanizi en iyi sekilde anlar ve yorumliyabilirsiniz..
Hayirli gunler...