• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Umre yolculuğu görmek

hilal06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ben ilk defa dini bir rüya gördüm ve bunun ne anlama geldiğini tam anlamıyla bulamadım. Rüyamda annem ben ve yengem umreye gidiyorduk, bir arabada ben annemin dizinde yatıyorum yalnız kıyafetlerimde uygun değil, sonra rüyamda Allahım ben çok günahkarım ne yaptımda ben bunu kazandım diyerek ağlıyordum ve sonra uyandım rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam hilal06. Rabbim rüyanı hayra çıkarsın.

Herşeyin bir ilki vardır. Madem ilk islami rüyan budur, inşallah senin için hayır kapıları açacak ve devamıda gelecektir. Temennim ve duam bu yönde. Rüyana hayırdır inşallah diyelim. Güzel, aydınlık ve hayırlı bir rüya görmüşsün. Bu tür rüyaların hepsi zaten hayra yorulur.

Günah ve hatalarından dolayı pişmanlığın varsa, affedilmene, mağfiretine işarettir inşallah. Aynı zamanda sana da çok güzel bir davet var. Fıtratına yani yaratılışına uygun yaşamaya gayret et kardeşim. Yani Allah c.c nün rızasına doğru yol almaya gayret et.
Bugünlerde yaşadığın bazı çelişkileri güzel bir süzgeçten geçirip doğruyu ve güzeli seçersen istediklerine ve beklentilerine kavuşmaya işarettir rüyan. Doğru noktadan başlarsan doğru yere ulaşırsın, uzun hayırlı ve bereketli bir ömüre kavuşursun inşallah. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırlı günler.

hilal06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim hayırlı günler :)

Üst Alt