• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçmak tabiri

eylülüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçmak, rüyada uçtuğunu görmek.
Selamün aleyküm, ben rüyamda uçuyordum ama çok yüksek uçamıyordum. Bu arada kimsenin beni görmemesi için dikkat ediyordum. Sonra ana yola geldiğimde yol sivil polis ile doluydu dışarı çıkma yasağı var gibiydi, polisler sivildi ama hepsinin üzerinde aynı renkte sarı yelekler vardı. Artık uçamam diye iniyordum ve o polisler bana birşey sormadan eve geliyordum, içimde korku da yoktu uçmuş olduğum duygusuyla mutluydum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada uçtuğunu görmek bilinçli rüyalar kategorisi olarak bilincin açık, belirgin yani anlaşılması ve yorumu belli rüyalar grubuna girer..

rüyada uçtuğunu görmek;
Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi;
hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu görmesi;
içinde bulunduğu sıkıntılardan yakında kurtulacağına, o kimsenin bir yolculuk yapacağına ve Manevi yüksek bir mevkiye erişeceğine işaret eder.

"rüyamda uçuyordum ama çok yüksek uçamıyordum"
Havadaki uçuş yüksekliğini göre yorumlanir..çok yüksek uçamıyor olmanizin nedenleri vardir..
Sizin ileri gitmenizi, ilerlemenizi ,uçmanı engelleyen bu unsur veya kişileri ,korkulari belirlemeniz gereklidir.
Bu aynı zamanda sizin kendinize tam olarak güvenmediğinizi de ifade edebilir, evham ve vesveseyi bırakın kendinize tam olarak güvenin mesajı verebilir..
sizin yeni bir işe ,yeni bir karar vermekten, yeni bir hayata atılmaktan veya başarısız olurum diye korkularınız olduğunu ifade eder.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin,yardımcınız olsun selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada uçmak

Selamun Aleyküm.. Abla önceki gün için seni üzdüysek kusura bakma bizde merak ediyoruz, seni sıktım özür dilerim...

Babamın çok sık gördüğü bir rüya varmış onu söyledi bende sormaya karar verdim.

Babam düzgün bir insan hayatını kardeşlerine adamış yetistirmis biri ve 50 yasinda olmasina ragmen sabah namazindan sonra uyumaz, Kuran, Cevsen, sekine ve tesbihat okur...

Rüyalarında sık sık gökyüzünde uçtuğunu görüyormuş. Ayrıca bazende okyanuslarda denizlerde buyuk kulaçlarla yuzuyormus. Bu sular bana ne ki, ben ne kadar yuzerim diye soyleniyormus, yaklasik bir kulaci bir kac yuz metre imis. Ben merak ettim. Bir sorayim dedim.

Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam est. eyvaAllah, Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada uçtuğunu görmek bilinçli rüyalar kategorisi olarak bilincin açık, belirgin yani anlaşılması ve yorumu belli rüyalar grubuna girer..

Gerçek hayatta tabii ki biz insanlar uçamayız, bu yüzden bu tür rüyalar bizim fiziksel olarak yapamayacağımız aktiviteleri ,ruhsal, manevi ,dua ile yapabileceğimizi işaret eder.
Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla Kendinizi yenilmez, bileği bükülmez ve yapamayacağınız hiç bir şeyin olmadığını hissedersiniz.
bu tür uçma rüyalarının diğer bir yorumu da sizin ne kadar kuvvetli ve sağlam bir zeka ve azme sahip olduğunuzu ifade eder.

rüyada uçtuğunu görmek;
Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi;
hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu görmesi;
içinde bulunduğu sıkıntılardan yakında kurtulacağına, o kimsenin bir yolculuk yapacağına ve Manevi yüksek bir mevkiye erişeceğine işaret eder.

Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.

Rüyada ,okyonuslarda denizde yüzdüğünü görmek ;
dinde salaha ve güzelliğe, sağlam itikada ve imanda kuvvete ,ilme işaret eder..selametle..

Hz. Ali: 'Her kap kendi hacmince su alır'

Üst Alt