• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçmak görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi; hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu görmesi; o kimsenin bir yolculuk yapacağına ve yüksek bir mevkiye erişeceğine işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında gökyüzüne doğru uçtuğunu görmesi; o kimsenin bir zarara maruz kalacağına, kişinin rüyasında gökyüzüne doğru uçup bir daha yere inmediğini görmesi; o kimsenin vefat edeceğine delalet eder.

İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Bir kimsenin kanadı olmadığı hal de uçtuğunu görmesi; o kimsenin bulunduğu halden başka bir durunu gireceğine, bir kimsenin rüyasında bir evin damından başka bir evin damına uçtuğunu görmesi; o kimsenin hanımından boşanarak baskı bir hanımla evleneceğine işaret eder.

Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda uçtuğunuzu görmeni hacca gideceğinize, rüyanızda kendi evinizden tanımadığınız başka b eve uçtuğunuzu görmeniz; sizin öleceğinize, rüyanızda kuş kanadır benzeyen kanatlarınız olduğunu görmeniz; toplumun dikkatini çekecek bir halinizin olduğuna yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında göğe doğru uçtuğunu ve tekrar yere indiğini görmesi; o kimsenin çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve son da şifa bulup iyileşeceğine delalet eder.

Yurdagül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçmak görmek rüyada uçtuğunu görmek rüyada uçmak anlamı rüya tabiri uçmak
Selamun aleyküm.Ben rüyamda birden göğe uçtuğumu yukseldıkçe yükseldiğimi,lakin korkmadığımı hatta hoşuma gittiğini görüyorum.Sonrasında yere ınmek için bir kaç hamle yapıyorum ve yere iniyorum.Ancak ındiğim yer bıranda kocaman bir oyuk oluyor toprak oval şeklınde oyulmuş ve yerfıstığı kabuklarını görüyorum toprakta.Sizce bunun manası nedır?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi; hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu görmesi;
içinde bulunduğu sıkıntılardan yakında kurtulacağına, o kimsenin bir yolculuk yapacağına ve Manevi yüksek bir mevkiye erişeceğine işaret eder.

Rüyada Oyuk görmek ;Siz Siz olun,aynı hataya düşmeyin!!bir müslüman aynı delikten iki defa geçmez.
Rüyada kabuklu yer fıstığı görmek;Laf, dedikodu üzüntü ve geçici sıkıntılara yorumlanir..selametle..

trkdgn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçmak

Merhaba arkadaşlar rüyamda sokakta yürüken birden havalandıgımı uçtuğumu farkettim ve ilerlemeye başladım, havada uçarak 3-4 katlı bir binanın seviyesine yükseldim. Sanki bir suda yüzer gibi istedigim yöne gidebiliyorum 300-400 metre uçarak kadar ilerledim ve kendi istegimle yavaşca yere indim. Bilmiyorum rüyanın yorumu nedir ama çok güzel bir rüyaydı çok iyi hissettim kendimi.Yorum yapıcaklar için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi; hayra yorumlanır...içinde bulunduğu sıkıntılardan yakında kurtulacağına, o kimsenin bir yolculuk yapacağına yada
Manevi,yüksek bir mevkiye erişeceğine işaret eder...
Ibni Sirin e göre; rüyasinda kanadı olmadığı halde uçtuğunu gören bulunduğu durumdan başka bir duruma girer.

Rüyada uçan rüya sahibi büyük bir zevk aldıklarını ve tüm dünyaya emreden bir hükümdar gibi kendilerinin egemen bir yetkiye sahip olduklarını kolayca tasvir ederler.
Eğer havada rahatlıkla uçup yer yüzündeki nesneleri izleyebiliyorsanız bu sizin önünüzde duran bir meseleyi veya bir sorunu rahatlıkla çözeceğinizi,
tüm kontrollerin sizin elinizde olduğunu belirtir.
bazı şeyleri anlama ve algılama yeteneğiniz artmakta, konulara ve hayata bakış açınız artmasına yorumlanir.Selametle...

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyamda uçuyordum hızlı bir şekilde, dağın en üstüne cıkıyordum, sonra hızlı bir şekilde dagdan aşagı dogru uçuyordum rüyamın anlamı ne ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun aleyküm, rüyamda uçuyordum hızlı bir şekilde, dağın en üstüne cıkıyordum, sonra hızlı bir şekilde dagdan aşagı dogru uçuyordum rüyamın anlamı ne ?
Aleyküm selam.
M.ö. 600-lü yıllarda yaşamış Hz.Danyal peygamber -a.s.- rüyada uçmanın hayırlı olduğunu düşünürdü.
Bu yüzden tabikide uçmak hayra yorumlanır. ayrıca rüyanız yolculuğa da işaret ediliyor. selametle.

Üst Alt