• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçak seyehati ve deniz görmek

Yasemin12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,

Bir zamandır maddi ve manevi anlamda dardayım. Dün gecede bir rüya gördüm. Bulunduğum yer yani İstanbul soğuk montumu falan giyinmişim havaalanına gittim uçağa bindim. Uçağın gitmesi gereken yer hırvatistan/dubrovnik. Neyse uykuya dalmışım gözümü açıyorum halen uçaktayım, pencereden dışarı bakıyorum dubrovnik havaalanı denizden ibaretmiş. Bütün uçaklar denize iniyor. Uçakta yanımda da sanatçılardan biri var ünlü biri bu ama. Bu ünlü kişide çocukları ile ilgileniyor. O sırada aklıma pasaportumu evde unuttuğum aklıma geliyor. Diyorum nasıl beni aldılar acaba. Neyse ben tek başıma iniyorum uçaktan iskele gibi bir şeyden hemen otel önümdeymiş otele geçiyorum. Yani ada gibi bir yer gittiğim yer. Odama gidiyorum sadece 1 gün kalacakmışım 2. gün döneceğim. Üzerimi değiştirdiğimi farketmiyorum sadece dışarı çıkıp etrafıma bakıyorum. Kumsal var ama ağaçlar uzun ve o kadar güzel ki kumsalı göremiyorum. Sadece denizde kökleri varmış gibi ağaçları görüyorum. Bir sürü insan var çoğu da türkçe konuşuyor. Tatil beldesi. Ben şöyle bir denize giriyorum akşamüstü olmuş denizde insanlar var, sonra fazla açılmadan geri dönüyorum. Ben denizden çıkarken de iskelede yaşlı bir teyzenin varlığını hissediyorum ama dönüp bakmıyorum. Odama dönüyorum gayet şaşkın bir biçimde yatıyorum. Gündüz gözüyle kimliğimi arıyordum herhalde uçağa binmem gerekiyor diye böyle uyandım. Nedir anlamı acaba? Teşekkürler şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz..
ins. Rabbim size Ya Fettah ismi ile Maddi, Manevi en guzel Hayir kapilarini tez zamanda acar...
Yasemin,(Yasmina ) kardesim Siz nerelisiniz cunku Dubrovniki iyi bilirim ben de Bosnakim yani Bosna ve hirvatistani iyi bilirim..

Rüyada uçak görmek,uçak seyehati kolaylık ve esenliğe rütbe ve makama .hayat yolluna mutluluga mutluluktan ucmaya işarettir.
Rüyada uçağa bindiğini görmek bir işi sonuçlanacagini lakin siz pasaportu evde unutmussunuz..
demek ki mutluluga ve yeni bir hayatta baslamaniz icin ortada bazi engeler, endiseler, korkular var...

Hayatın size çok yüklendiğini ve yaşadığınız kötü olayların ardı arkası kesilmediğini düşünüyorsunuz değil mi ?
Hamd olsun genc guzel akilli sagliklisiniz!!Bunun kiymettini bilin..
Allah korusun ya engelli arizali eksik olsaydiniz o zaman ne yapardiniz...
Engel SİZ olmazsanız Engelsiz oluruz...

Bu dünyada verilen tüm nimetler şükrü veya nankörlüğü ortaya çıkarmak için yaratılmış birer imtihan aracıdır...
İnsanın gün boyu istifade ettiği halde çoğu zaman aklına getirmediği düşünmediği ancak kaybettiği zaman değerinin farkına vardığı sayısız nimetlerden biri de Sagliktir.. Kendinize iyi BAKIN....

Bu gordugunuz ruya son gunlerde icinde bulundugunuz maddi manevi psikolojik alandaki bir bakiyorsunuz goklerde ucuyorsunuz bir bakiyorsunuz deprasyon tunelinde korku ve endise ile geciyorsunuz..yani ruh haliniz bir dalgalanma ve sarsinti icinde ama bunlarda gececek Ya Hu...

İnsanın yanlızca gerçeğin ne olduğunu bilmesi yeterli değildir; doğruyu istemesi ve yapması da gereklidir.

Rabbim hakkında hayırlar versin yolunuza daima güzel insanları çıkarsın insallah kardeşim..
Kötü insanların şerrinden cümlemizi korusun İnşa'Allah..
Fettah ismi lutfuna aydınlığa çıkarsın gönüllerimizi... amin..

Yasemin12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrardan merhaba. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben genelde gördüğüm rüyaları hatırlamam biliyor musunuz? Bu arada ruh halimi ben size anlatsam böylesine güzel ve doğru anlayamazdınız. Nasılda içten cevap verdiğiniz buradan belli. Ben bir süredir moralim bozulunca hemen ölüm korkusuna kapılıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla da panik atak hastalığına yakalanmışım gerçi doktora gidicem ama şimdilik böyle gözüküyor. Bu ölüm korkusu beni yapmadığım ibadetimi yapmaya yöneltti. Allah'ın izni ile de bu yolumdan dönmeden önceki namaz borçlarımı da ödeyerek ömrümü tamamlayacağım. Ben bu kararı verdiğim ve uyguladığım gece yine uyuyamadım. Salavat çekerek uykuya daldım şükürler olsun ki. Ama hem böyle bir zamanda hemde gördüğüm rüyayı hatırlamak bende bir yorumlama arzusu oluşturdu sizde çok güzel cevaplamışsınız. Tekrar çok teşekkür ederim bu kardeşinize yardım ettiğiniz için. Bu arada ben sivaslıyım :) geçtiğimiz yaz dubrovnike gidecektim ucundan kıyısından kaçırdım çok görmek istediğim bir yer orası. Tekrar teşekkür ederim. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
otelmanzara.jpg

Merhaba Kardesim..
insan bazen ne ile imtihan edildigini bilemez..ama her insan farkli seyler ile imtihan edilebilir.. ve her imtihan edilisinin muhakak bir Hikmetti sebebi vardir..
kimisi Evlad kimisi, Ailesi ve esi ile kimisi de sagligi ve Sizin gibi panik atak ile de imtihan edilebilir..
"Bu ölüm korkusu beni yapmadığım ibadetimi yapmaya yöneltti. "
fena mi oluyor.. Panik atak ayni zamanda korku, huzursuzluk yuzunden de yasanabiliyor..
Bildiginiz gibi Hem koruyucu anneyim hemde Cocuk koruma servisinde calismaktayim..
Orda insanlarin kendileri, nefisleri, sevgileri ile bile imtihan edildiklerine her gun sahit olmaktayim..
Formumuza ekledigim bir cok YAZIM tecrube ve yasanmis olaylardan ibret ve hikmet alarak gozlemlerim.. sonuclari ve korunma yollarini da kapsar...
Bu panik atak konusunu okursaniz size cok faydali olur ins..
Tekrar Sizin ile gorusmek muhabet etmek isterim..
Dubrovnik guzel bir sehirdir ama en guzel sehir insanin sevdikleri oldugu yerdir..

şehrin içinden akar deniz...içimden akar şehre deniz...
o da en az ben kadar karışıktır...ben hep onun kadar karmaşığım...
en moderni ve en köhnesi içinde...her köşe başında bir sancı ve sevdigim de içimde...

https://www.islamiforumlar.net/hastaliklar/3443-panik-atak-ve-panik-bozukluk-nedir.html

Üst Alt