• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçağa binmek

mericem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada uçağa binmek ve uçmak, rüyada uçağa bindiğini görmek, rüyada uçakla uçmak, rüyada uçağa binmek islami tabir

Selamun aleykum,
hayırlı cumalar geçen gün size uzun uzun kendimi anlatmıştım ve bir rüyamı yorumlamıştınız, öncelikle teşekkür ederim. Bu arada en son gördüğüm rüya ile ilgili değerli yorumlarınız merak ediyorum. Kardeşim ve en sevdiğim arkadaşım ile kısa bir yolculuk için uçağa biniyoruz, yol beklenenden kısa. Bir iniş alarmı verince şaşırıyoruz ve bir bakıyorum ormanlık ağaçlık bir yola iniş yapıyor zoraki. Ve bu iniş yolu baya uzun sürüyor bir sürü insanların, ağaçların, caddelerin üzerinde devamlı ilerliyoruz. Ben hep kanatları bir yerlere çarpacak diye bekliyorum ama hiç bir şeye, hiç bir kimseye çarpmadan zarar vermeden duruyoruz. Çok mutlu olup kaptanı tebrik ediyorum. Saygılarımı sunar, değerli görüş ve yorumlarınıza sunarım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayirdir inşallah..
Rüyalar kişiye özeldir ama özellikle de sıkıntılı bir duruma işaret eden rüyaların yorumu hemen herkes için aynı olabiliyor.
Bu rüyalar mevcut ya da yaklaşan bir gerginliği, stresi haber verebiliyor..
Günlük hayatta stresin birazı normaldir. Ama bazen stres ,korku,Endişe,kararsizlik o kadar olur ki rüyalarımızı etkiler.
Rüyalarımızın bize ne anlattığını layıkıyla kavrarsak uyanık olduğumuz saatlerde hayatımızı etkisi altına alan sıkıntılardan kurtulmanın ve huzura kavuşmanın yollarını bulabilirdik aslinda..

Rüyada uçak görmek ;genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak, tatil arzusu, gezmeye gitmek; ayrica bu gunlerde maddi ve manevi anlamda darda oldugunuzu sadece ucup, kacip kaybolmak istediginize..bazen de yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak anlamlarına da yorumlanır.

Sorunlara odaklanmak yerine bu sorunlari nasil çözümliyebilirim konusunda odaklanip !!sorunlarınızın gerçek sebepleri ve nedenlerini bulup oraya zoraki de olsa;iniş yapip hayatta bir yerden başlamaniz gerektigine yorumlanir..

İnsan düştüğü yerden kalkar,fakat, ancak düşünerek. Düşünmedikçe, nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan.
hata ve tarih tekerrur eder..hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...
Selametle hayra kalin...

Üst Alt