• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tuvalet taşması görmek

Halid

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyada tuvalet taşması görmek ne demektir?
‪Rüyamda tuvalet taşıyor. Durdurmaya çalışıyorum fakat tuvalet taşmaya devam ediyor ve pislikler her tarafa yayılıyor. Ayaklarımın çıplak olduğunu görüyorum. Yanımda da üç kedi ve bir tane köpek vardı. Onlarda ıslanmışlardı. ‬
‪Allah razı olsun. ‬

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün aleyküm. Rüyada tuvalet taşması görmek ne demektir?
‪Rüyamda tuvalet taşıyor. Durdurmaya çalışıyorum fakat tuvalet taşmaya devam ediyor ve pislikler her tarafa yayılıyor. Ayaklarımın çıplak olduğunu görüyorum. Yanımda da üç kedi ve bir tane köpek vardı. Onlarda ıslanmışlardı. ‬
‪Allah razı olsun. ‬
Aleyküm selam. Tuvaletinizin taşması paraya işarettir. Ayaklarınızın çıplak olması, adeta kimsesiz olduğunuza, bu hayattan çok çektiğinize işarettir. Islanmış hayvanlarsa, Allah'ın rahmet ve merhametine kavuşmaya işarettir (ölüm söz konusu değildir).. Selametle..

Halid

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam. Tuvaletinizin taşması paraya işarettir. Ayaklarınızın çıplak olması, adeta kimsesiz olduğunuza, bu hayattan çok çektiğinize işarettir. Islanmış hayvanlarsa, Allah'ın rahmet ve merhametine kavuşmaya işarettir (ölüm söz konusu değildir).. Selametle..
Yorumu okuyunca gülümsedim :) Verene şükürler olsun, yaşandı ve yaşanıyor sıkıntılar. Sağ olasın.

Üst Alt