• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tuvalet görmek- tuvalete girmek

Canparçam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü Aleküm ve Rahmetullah. Rüyada tuvalet görmek nasıl tabir olur.. Rüyam hayırlara vesile olsun inşaAllah.
Rüyamda yemyeşil bir yerdeyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan var.(eşimle iki ayı geçkin zamandır görüşmüyorum malesef ailesiylede irtibat halinde değilim rüyamın üzerinden biraz zaman geçti hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışacağım Rabbimin izniyle) Rüyamda kayınvalidem, görümcelerim ve kayınbiraderlerimde var. Benimle hiç konuşmuyorlar. Bulunduğumuz yerde iki tane tuvalet varmış aralarında baya mesafe var. Ben tuvalete girdim ve büyük abdestimi yaptım hemen arkama görümcem geldi kapıyı açtığında tuvalet temizdi dışkıyı suyla temizlemiştim veya kapı açıldığında temiz görüyorum.Tuvalete girmedi, kalabalık bir yerdeyiz ve beni görsün diye kayınvalidemin etrafında dolanıyorum benimle hiç konuşmuyor. Ayağa dikiliyor yanında birileriyle kıble yönüne namaza durur gibi duruyor süre okuyacak okuyacağı süreyi unutuyor. Görümcem tuvalete gireceğini söylüyor ve ben diyorum ki yukarıdaki tuvalet temiz oraya gir ama tabiki önemsemiyorlar, dediğimi duymuyor gibi davranıyorlar bulunduğumuz düzlük yeşil alan annemlerinin evinin ordaymış ve buraları merak ettikleri için gelmişler piknik yapmak, eğlenmek için (gerçekte böyle bir yer yok). Çocuklar da var etrafta sonrasında da arabaya binip gidiyorlar, eşimi hiç görmüyorum. İstihare rüyasımıydı hatırlamıyorum ama salih rüyalardan mesaj nitelikli olduğunu düşünüyorum abdestli ve zikirli yatmıştım çok etkisinde kaldım beni aydınlatırsanız çok çok sevinirim Allah rızası için yorumunuzu bekliyorum.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam, rüyada tuvalet görmek- rüyada tuvalete girmek tabiri;
Hayrolsun inşallah.
Rüyada tuvalet görmek çok çeşitli manalara gelir. Görüş şekline göre tevil edilir. Tuvaletin temiz olması, ihtiyaç giderdikten sonraki temizlik ve rahatlama uyandığınızdali haleti ruhiyeniz rüyanın tevilini belirler.

Allahu alem sıkıntılardan kurtulma yönünde bir gelişme olabilir. Eşinizin ailesinin sizinle ilgilenmemesi ise sanki aranızda olan olaylarda iletişim arızası yaşanmış ve sizin bir takım hatalarınız olmuş fakat siz bu hataları konuşamamış Gönüller'ini alamamışsınız. Şeytan ve şeytanlaşmış kişilerin yanlış yönlendirmeleri olabilir. ( kimseye su-i niyetle bakmayın) bunlar beşeri hayatta var olan şeyler. İnsanların Allah inancı zayıf olunca şeytan hiç affetmiyor hemen boşluğu dolduruyor.

Eğer tekrar birleşme niyetinde iseniz aileler kendi aralarında görüşüp anlaşılamayan meseleleri istişare edip orta yolu bulmaya bakın. Sanırım biraz sabır gerekiyor. Naz makamını dengede tutmak gerek.

Eşinizin ailesi rüyada sizi hiç takmıyorsa, belliki gerçekte size kızgınlar. İyi iletişim kurarak problemleri görüşüp yeniden barışmaya bakın.

İletişim çağında ne yazıkki insanlar iletişim kazaları yaşıyor. Öyle sanıyorum ki eşiniz sizin küçük bir hatanızı yanlış anlayıp size çok kızmış. Rüyada çok ilgisiz olmaları bunu gösteriyor.

Duygusallık yapmayın hissi olmayın iradi olun ve gönül almaya bakın. Şeytanı sevindirecek kararlar vermekten kaçının. Problemlere çözüm üretemeyecek insanlarla meseleleri konuşmayın. Ağzı sağlam olmayanlar ortalıkta bilmeden laf taşırlar.

Rüyanız kötü değil aksine arınma temizlenme var. Sabır ve tevekkül gerektiren bir ortamdasınız. Sadaka ve duayı ihmal etmeyin. Yaşlı akrabalarınızı ziyaret edip dua isteyin.

Herşeyi en iyi Allah bilir.

Canparçam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullah. Allah razı olsun Yüreğinize sağlık kardeşim.
Ben eşimi seviyorum devam etmek istiyorum ama ona bir adım gidemiyorum. Ben gittiğimde yol alamıyoruz hatasını anlamasını ve bir adım gelmesini istiyorum ama nafile bekleyiş gibi hissediyorum. Eşimin ailesi kalabalık ve maddi olarak güçlüler nikah, yuva bittiyse bitmiştir mantığıyla yaklaşıyorlar. Biz iyiyken herkes iyi davranır biz kötüyken hiçkimse orta yolu bulmaya çalışmaz. Resmi nikahım yok imam nikahlı evliyim ve nikahımın zarar görmesinden korkuyorum. Bir yanda nikahım ve kocam bir yanda onurum, gururum.
Benim de hatalarım, kusurlarım var birşeyler yapmak istiyorum gururumu, onurumu bir yana bırakıp ama sonra, sonra ne olacak diyorum. Çıkmaz bir yolda yön bulmaya çalışıyorum. Rabbimden yardım istiyorum Allah'ım tez vakitte hayra ulaştırsın inşaAllah.

Üst Alt