• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tusunami görmenin tabiri

A

ayşe-

Kayıtsız
Misafir
merhaba rüyamda kendi mahallemdeydim bir arkadaşımın evine gittim,(bizim mahalle şehri görür yamaçtadır) normalde deniz gözükmez evler gözükür çünkü Bursanın denize bakan kısmında oturmuyorum fakat rüyamada arkadaşımla konuşurken şaşırıyorum -aa sizin burdan deniz gözüküyormuydu ? diyorum daha cevap bile vermeden aslında dalgaların olduğunu görüyorum dev dalgalar ama korkutucu şekilde yükselmiyorlar yani o kadar şiddetli gözükmüyorlar ama tüm şehri yutuyorlar ta ki bizim mahalleye kadar... bursa şehri bizim mahalleye kadar yok oluyor diyebilirim daha önce de tusunami gördüm rüyamda bu da iki olunca artık sormak istedim sizce bir manası varmıdır? dün de kötü bir gün geçirdim acaba onun etkisiyle mi gördüm ? fakat daha önce hiç rüya tabir ettirmek için forumlara vs bakmadım yani çok bilgili değilim bu konuda şimdiden teşekkür ederim iyi günler
Eskişehir-ayşe-23 yaşındayım öğrenciyim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

rüyada Tsunami görmek :bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada tsunami ve dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.
Rabbim Size cook buyuk bir iyilige guzelige hayra vesile olmanizi nasip edecek ins.Allahu Alem.
önemli olan oluşan olay ve hadisler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepki ve yaklasim seklimizdir..

Ey Allah-in kullu Darginlik ve kirginliklara son vererek kirik gönülleri tamir edelim ...
Sila-i rahim yapilmali..Muminler barismali,insanlara degil yanlis haal ve davranizlara KIZMALIYIZ..
sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki semada bulunanlar da size rahmet etsinler.
Rahim (akrabalık bağı) Rahmandan bir bağdır. Kim bunu korursa Allah onunla rahmet bağı kurar kim de koparırsa Allah ondan rahmet bağını koparır.”
Hayirli gunler..

umutmelike

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tsunami görmek

Selamunaleykum hocam. Ben ege de tsunami olacak diye görüyorum, ailemde başka deniz kıyısında. Onlar kurtuluyor ben bölgeden uzaklaşmak istiyorum basaramiyorum, yattagimiz yere suyun ulaştığını kulaklarıma su geldiğini biliyorum dalgayla beraber. Fakat hiç büyük dalga görmedim büyük berrak ama koyu renkli deniz ve tsunami olmuş sonrasında akan temiz sular gördüm. Aklimda dalga korkusu vardı ama yaşamadım suda yürüdüm temizdi, dalgayı görmedim ama bir kez üstüme vurdu ve ıslanlandim. Şimdiden sağolun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada tsunami görmek ;
Tsunami Rüyası yoğun duygusal dalgalanmalar yaşadığınız bir dönem geçirdiğinizi ifade edebilir.
Gönül işiniz hayatınızda stresli günleri yaşamakta olmanıza
günlük yaşamınızda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlıklar gel-gitler yaşadığınızı gösterebilir.
yoğun duygusal dalgalanmalar yaşadığınız bir dönem geçirdiğinizi,yada geçireceğinizi ifade edebilir.
Rüyada görülen büyük dalgalar yaşamınızda başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini ifade eder.

Rüyanız, Günlük yaşamda kendini daha iyi ifade etme, bağımsızlık, kendine güven, ayaklarının üzerinde durabilme isteginize yorumlanabilir..

Hayatı bir denize benzetmişimdir hep. Sakin ve güven veren bir koyda başlarız genellikle bu yolculuğa.
Gittikçe derinleşen ve derinleştikçe şiddetini artıran dalgalarla karşılaşırız sonra. Güçlü olmak zorundayızdır, bu dev dalgalan aşarak karşı sahile ulaşmak için.
Huzur ve emniyet içinde başladığımız bu yolculukta çetin mücadeleler beklemektedir bizi.
Bu sınavı başarıyla geçebilmek için Dua, SABIR ve ailemizin ve dostlarımızın desteğini yanımızda bulmak isteriz...selametle..

Üst Alt