Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__T__
Rüyada türkü söylemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 88169" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleykümselam ,Rüyasi hayr olsun.</span></p><p><span style="color: Black"><strong>Rüyada türkü söylemek veya dinlemek;</strong></span></p><p><span style="color: Black">Yalan sözler duymaya, bunlar için üzülmeye işarettir.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">hasretlik türküleri söylüyorsanız, gurbete gideceğinize, </span></p><p><span style="color: Black">neşeli türküler söylüyorsanız eğlenceli bir yere gideceğinize ,</span></p><p><span style="color: Black">yol, yolculuk türküler öylüyorsanız ;yol, yolculuk, ayrılık karar olarak yorumlanır..</span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın...</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı seyreyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Uzun İnce Bir Yoldayım Hikayesi</strong></span></p><p><span style="color: Black">Anadolunun bir köyünde sakin bir akşam karı koca uyumak için yatağa girerler..</span></p><p><span style="color: Black">Kadının gözüne bir türlü uyku girmez, çünkü o gece özeldir.. O gece kocasını terkedecektir..</span></p><p><span style="color: Black">Hem de sevgilisi ile köyden kaçarak...Kocasının uyumasından bayağı bir zaman sonra pencerede beklediği taşın sesini duyar kadın.. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ayakkabılarını giyip, önceden hazırladığı eşyalarını alıp bahçede bekleyen sevgilisinin yanına gider ve koşarak oradan kaçarlar.. Koşarlarker kadının ayağını biRşey rahatsız eder, ayakkabısının içinde bişey vardır ama kadın mecburdur koşmaya ayağını rahatsız eden şey için durma lüksü yoktur..Anadoludur burası.. Töredir, cinayettir geride bıraktıkları..Belli bir mesafe uzaklaştıktan sonra nefeslenmek için dururlar. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kadın duraksamayı fırsat bilip nefes nefese der ki : "Evden çıktığımdan beri, ayakkabımın içinde bir şey var beni rahatsız ediyor, çıkartıp bakar.. O da ne? </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ayakkabısının içinde bir tomar para!!!!! Kocası her şeyin farkında. Biliyor ki gidecek, "Beni terk edecek ama bunca yıl çorbasını içtim, çamaşırlarımı yıkadı, ütüledi. Bana emeği geçti.."</span></p><p> <span style="color: Black">O Yoksul köylü; bütün parasını; başka bir adam için kendisini terk eden karısının, giderek kendinden uzaklaşan adımlarını attığı ayakkabısının içine koymuştur.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bu hareketi yapan kişi ne üniversite mezunudur ne de yüksek lisans yapmıştır.</span></p><p><span style="color: Black">Hatta hayatında tek bir kitap bile okumamış, okuyamamıştır.</span></p><p><span style="color: Black">O güzel insanı, O onurlu davranışı sergileyen, O terk edilen adamı</span></p><p><span style="color: Black">HEPİNİZ TANIYORSUNUZ..</span></p><p><span style="color: Black">Aşık Veysel </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 88169, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleykümselam ,Rüyasi hayr olsun. [B]Rüyada türkü söylemek veya dinlemek;[/B] Yalan sözler duymaya, bunlar için üzülmeye işarettir. hasretlik türküleri söylüyorsanız, gurbete gideceğinize, neşeli türküler söylüyorsanız eğlenceli bir yere gideceğinize , yol, yolculuk türküler öylüyorsanız ;yol, yolculuk, ayrılık karar olarak yorumlanır.. [B]Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın...[/B] Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı seyreyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler... [B]Uzun İnce Bir Yoldayım Hikayesi[/B] Anadolunun bir köyünde sakin bir akşam karı koca uyumak için yatağa girerler.. Kadının gözüne bir türlü uyku girmez, çünkü o gece özeldir.. O gece kocasını terkedecektir.. Hem de sevgilisi ile köyden kaçarak...Kocasının uyumasından bayağı bir zaman sonra pencerede beklediği taşın sesini duyar kadın.. Ayakkabılarını giyip, önceden hazırladığı eşyalarını alıp bahçede bekleyen sevgilisinin yanına gider ve koşarak oradan kaçarlar.. Koşarlarker kadının ayağını biRşey rahatsız eder, ayakkabısının içinde bişey vardır ama kadın mecburdur koşmaya ayağını rahatsız eden şey için durma lüksü yoktur..Anadoludur burası.. Töredir, cinayettir geride bıraktıkları..Belli bir mesafe uzaklaştıktan sonra nefeslenmek için dururlar. Kadın duraksamayı fırsat bilip nefes nefese der ki : "Evden çıktığımdan beri, ayakkabımın içinde bir şey var beni rahatsız ediyor, çıkartıp bakar.. O da ne? Ayakkabısının içinde bir tomar para!!!!! Kocası her şeyin farkında. Biliyor ki gidecek, "Beni terk edecek ama bunca yıl çorbasını içtim, çamaşırlarımı yıkadı, ütüledi. Bana emeği geçti.." O Yoksul köylü; bütün parasını; başka bir adam için kendisini terk eden karısının, giderek kendinden uzaklaşan adımlarını attığı ayakkabısının içine koymuştur. Bu hareketi yapan kişi ne üniversite mezunudur ne de yüksek lisans yapmıştır. Hatta hayatında tek bir kitap bile okumamış, okuyamamıştır. O güzel insanı, O onurlu davranışı sergileyen, O terk edilen adamı HEPİNİZ TANIYORSUNUZ.. Aşık Veysel [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__T__
Rüyada türkü söylemek
Alt