• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tren görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tren görmek, rüyada tren yolu görmek, rüyada trene bindiğini görmek, rüyada trene binmek, rüyada treni kaçırmak, rüyada tren istasyonu görmek, rüyada tren kazası görmek
Rüyada seyir halinde katar (tren) görmek iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa,

Tren yolculuğu yapmak refah içinde yaşamaya, kumuşuluk ilişkilerine önem vermeye,

Raydan çıkmış tren görmek sapık kimseye yahut yanlış davranışllara ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında bir trende yolculuk yaptığını görmesi; o kimsenin kısa bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculukta oldukça kazanç elde edeceğine,

bir kişinin rüyasında bir trenin bozularak yolda kaldığını görmesi; o kimsenin hafif bir hastalığa yakalanacağına,

bir kimsenin yolda bir tren kazası ile karşılaştığını görmesi; o kimsenin başkalarının aralarında geçen bir tartışma sonunda şahitliğine başvurulacağına delalet eder.

Trende birisini görmek; arkadaşlarının yardımı ile işlerinde başarı kazanacağına yorumlanır.

Bilmediği bir yere tren yolculuğu yapmak çok yarar sağlayacak bir davete yorumlanır.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüyalar hem müjdeleyici hem de korkutucu olabilir. Bu tür rüyalar manevi özellik kazanır ehline tabir ettirilmesi gerekir.

Rüya yorumlamak ile rüya tabir etmek aynı şeyler değildir. Tabir etmek tabircinin o an kalbinde hissettiğidir. Yorum ise daha çok nesnelere verilen anlamdır.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyaların bir kısmı anlamlıdır. Bir kısmı ise anlamsızdır.

Rüya tabirleri-yorumları uzmanına sorulmalıdır. Herkesin rüya tabiri (yorumu) yapamayacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

Nitwit

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.Ben 16 yaşındayım,İzmir'de yaşıyorum ,bekarım
Gördüğüm rüyada önce bir arkadaşımla bir bana yapılmasını istemediğim birşey yüzünden tartışıyorum.Ardından bulunduğum tren raydan çıkıyor sonrasında kendimi yerde baygın halde buluyorum kalktığımda bazı arkadaşlarımı yaralı olarak görüyorum fakat bana birşey olmuyor.
Şimdiden teşekkürler,saygılar,sevgiler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Talebe kardesim..
Ruyaniza Hayirdir Insallah...diyelim..
her seyden once..Rüyada tren görmek;ne oldugunu bir cozelim de gerisi Allah kerim...
iş ,ogrencilik yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına işarettir.
bir kimsenin yolda bir tren kazası ile karşılaştığını görmesi; o kimsenin başkalarının aralarında geçen bir tartışma sonunda şahitliğine başvurulacağına delalet eder.

Seyir halinde tren görmek ;iş ve dünyalığın yolunda olmasına niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa Tren yolculuğu yapmak refah içinde yaşamaya
Raydan çıkmış tren görmek sapık kimseye yahut yanlış davranışllara Yorumlanir Allahu Alem...
Lakin her Ruya kendi sahsin hayattindan ve o An icinde bulundugu ortamdan uzak degildir...
Buradaki Tren..menzil hedef beklediginiz imtihan ve hayirli islerin niyetti dir...
yanlış insanlar Sizi doğru yola götürmez....
doğru insan seni dosdoğru doğru yola götürür...
yanlış insan Sizi yanlış yola sapmaniza neden olur..
Siz Masallah ne istediğinizi bildiginiz halde yanlışlarımızın farkında, çözümlerinizin de bilincindesiniz...
Doğru insan hayat kurtarıyor..demek ki hayatımızı anlamsızlaştıran birsürü çıkmazlar içinden, sadece gercek dostlarımız dediklerimizi kaale almaliyiz digerleri ile gereksiz polemiklere girmek hem bizi hem de cevremizdeki insanlari sarsar...
Bu ruya aslinda bir uyari mahiyettindedir...
Allah cc. Sizin ve tum Genc kardeslerimizin Yar ve Yardimcisi olsun insallah..
Hayirli Gunler...

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hocam,
Bu gece bir rüya gördüm.Annem babam ve ben galiba bir iki tanıdığım da daha vardı, trenle bir yere seyahat edeceğiz ve trene biniyoruz.Gittiğimiz yer neresiydi, ne için gitmiştik bilmiyorum,dönüş için de yine trene bineceğiz ama babam eve değil de memleketime uzak başka bir memlekete giden trenden bilet alıyor ve tekrardan binip gidiyorduk..Trenler bana hep tuhaf duygular vermiştir.bu yüzden kayda değer bir rüya olduğunu düşünerek size yazma ihtiyacı hissettim.Şimdiden teşekkürler, Selametle kalın..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam
Hayat Bir tren yolculuğu gibidir... İlk istasyon ana rahmi. Dört haftalıkken kesiliyor bilet, bilet gişesinden bir insanlık ruh üfleniyor.
Ete kemiğe büründükçe yola çıkacak hale geliyor insan. Vakti tamam olduğunda, hayat treni harekete başlıyor..
Hayatta her yer cam kenarı zaten. Başlıyoruz yol kenarında her gördüğümüze ilk defa görüyormuş ve de bir daha hiç görmeyecekmiş gibi bakmaya,fark edip idrak etmeye..
Makinist bir anne, bir baba oluyor. Ta ki kendi ayakları üzerinde durma ehliyeti verilene kadar..

Rüyaniz Hayr olsun inş
Rüyada tren görmek;iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa, nostalji ve emniyetin simgesidir.
Eskiye olan bağlarından kurtulamayan kişiler yada önce emniyet, can güvenliği diyen sütten ağzı yananlar bir daha ki sefere acaba;
bu doğru tren mi kimin ile nereye gidiyorum diye iki kez trene binmeden düşünürler...sırıtık.:,sırıtık.:,

Tren yolculuğu yapmak refah içinde yaşamaya, komşuluk ve sosyal ilişkilerine önem ve dikkat ederler.
Trene bindiğini görmek ; İş ,okul yaşamınızda, özel hayatınızda uyumlu bir çizgide gittiğinizi işaret eder.
Çalışma ,okul yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına, işinizde ilerlemek için iyi bir fırsatın olacağına işarettir.
Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin manevi bakımdan güçlü bir yönü olduğunu, amel defterinin iyi olacağına ve öteki dünyada huzur içinde olacağına yorumlanır.

Nereye gittiğini bilmediği bir trene binmiş olduğunu görmeniz, hayatında bazı belirsiz durumlar olduğunu ancak sabır ve sorunları küçük küçük hal edebilirsiniz diye yorumlanir..

her Rüya kendi sahsin hayattindan ve o An icinde bulundugu ortamdan uzak degildir...
Buradaki Tren..menzil hedef beklediginiz,beklentileriniz, istikamettiniz ve imtihaninizdir!!

yanlış insanlar ve yanlış Yol;Sizi doğru yola,menzile amaca götürmez !!yanlış insan Sizi yanlış yola sapmaniza neden olur..

“Yaşam hızlı giden bir tren gibidir. İstasyonlar ise inip binmek için bir fırsattır. Kaçan her fırsat trenin içine, kaçan her tren ise istasyona tutsak eder insanı.
Esaretten kurtulmanın tek yolu ineceğin ve bineceğin zamanları iyi seçmektir."

Hayat bir tren yolculuğu gibidir. Duraklar var, bazen indiğin bazen bindiğin. Belki bu yüzden geç kalmışlık hissi, sanki asıl binmen gereken treni kaçırmışsın!!
yanlış trende yolculuk yapıyormuş gibi...ama doğru yolda isen için mutluluk ve huzur doluyor..
Hayirli Gunler...

ceydaaarsz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada seyir halinde tren görmek

Selamün aleyküm
Rüyamda yengem araba kullanırken bir anda tren raylarından gitmeye başlıyor durumu farkediyor ve onu durduryorum karşıdan trenler gelmeye başlıyor dreksiyona el atıp kendimizi kurtarıyorum . Sonra annem kardeşlerim yengem ve ben arabadan inip karsımızdan gelen her trenden zikzak çizip kurtuluyoruz . Ve kardeşlerimi alıp yengemle annemi bırakarak ileri doğru yürüyüp oradan çıkmayı planlarken bir anda ufak bir ara görüyorum ve oraya giriyorum fakat orasıda zıplayamıycaz kadar uzaklıkta kesitler bulunan bir yermiş ve orada öylece kalıyoruz . Biliyorum karışık ve bir kısmınıza saçma gelecek bir rüya ama ilk def bir rüyamı bu kadar net hatırlıyorum . Ve cok etkileniyorum . Allah rızası için rüyamı yorumlarmısınız lütfenn ?

Ceyda Arsız , Mersin , 20 yaşındayım ve ygs - lys hazırlanıyorum .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun inş
Rüyada seyir halinde tren görmek ;hayır, iyilik, mutluluk ,yolculuk ve huzur olarak yorumlanır..
Rüyada tren görmek;iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa, nostalji ve emniyetin simgesidir.

"karşıdan trenler gelmeye başlıyor dreksiyona el atıp kendimizi kurtarıyorum "
Siz elinizden geleni doğru,dürüst, olani yapın!gerisi Allah kerim hakkınızda hayırlı olanı dileyin.

Çalışma ,okul yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına, işinizde ilerlemek için iyi bir fırsatın olacağına işarettir.

her Rüya kendi şahsin hayattindan ve o An icinde bulundugu ortamdan uzak degildir...
Buradaki Tren..menzil hedef beklediginiz,beklentileriniz, istikamettiniz ve imtihaninizdir!!

“Yaşam hızlı giden bir tren gibidir. İstasyonlar ise inip binmek için bir fırsattır. Kaçan her fırsat trenin içine, kaçan her tren ise istasyona tutsak eder insanı.
Esaretten kurtulmanın tek yolu ineceğin ve bineceğin zamanları iyi seçmektir ve hangi hangi konularda yetenekli olduğunu bilip O yönde yol almanizdir.. Selametle...

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tren görmek

selamün aleyküm ablacığım,
rüyada tren gördüm, hatırladığım kısmıyla şu anki okulumuzun önündeydik ve istiklal marşı okumak için bekliyorduk. Erol diye bir arkadaşım, size bahsetmiştim bir ara çok yakın hissetmiştim, o yanına çağıdı beni kapının önünde duruyoruz, hazır olda bekliyoruz ama erol sürekli gel bir adım dah öne çıkalım, yok olmadı biraz sağa gidelim diyordu, sürekli yer değiştiriyorduk. Yani aklıma sanki namaz kılacakmışız da kabenin yerini arıyormuşuz gibi geldi, öyle olunca da eyvah ben başörtümü almamışım dedim ve bir anda annemin başörtü koyduğu çekmecenin önündeydim. Ordan bir başörtü seçtim ve erolun yanına döndüm, baya bekledik sadece marş okumak için bekliyoruz ama hala neden okumadığımızı bilmiyorum. Sonra ben kızların yanına gidiyorum dedim ve arkamı döndüm, bizim sınıftan kimse yoktu bahçede, herhalde arka taraftadırlar dedim. Sonra bi banka oturdum yanımda kızlar da vardı, bir an oturduğumuz yer böyle ısssız bi çöle dönüştü, kaktüslerin falan olduğu bir çöl ve önümüzden tren geçti ama tren çok eskimişti, ben binelim dedim. Arkadaşlarımdan biri bu tren artık yolcu taşımıyormuş dedi, tren çok eskimiş, trenin makinisti bile yokmuş dedi, böyle salıvermişler bütün gün dolanıp duruyormuş. Hava aydınlıktı ama trenin çıkardığı dumanlar çok belli oluyordu. Sonra o ten gitti ardından yeni bir tren geldi, ben de öncekine bakınca bu çok güzel bir trenmiş dedim daha yeni, daha güzeldi. Yorumlarsanız çok sevinirim iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Sınavın nasil gecti...? Rüyaniz Hayr olsun..
her Rüya kendi sahsin hayattindan ve o An icinde bulundugu ortamdan uzak degildir...

Rüyada seyir halinde tren görmek ;
hayır, iyilik, mutluluk ,yolculuk ve huzur olarak yorumlanır..

Rüyada tren görmek;
iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa, nostalji ve emniyetin simgesidir.

Trene uzaktan bakmak;
uzun süredir beklenen bir haberin yada kişinin geleceğine işarettir. Rüyada trene uzaktan bakıyorsanız bu aynı zamanda merak ettiğiniz yada bilmediğiniz bir konu hakkında
yeni haber almak olarak ta yorumlanır.

"bir an oturduğumuz yer böyle ısssız bi çöle dönüştü, kaktüslerin falan olduğu bir çöl ve önümüzden tren geçti ama tren çok eskimişti "
rüyanız ;duygusal dünyanızda bazı baskılar,canınızı sıkacak bir tartışmaya şahit olacağınızı ,hayatınızda uyum göstermeniz gereken durumlar olabileceğine işaret işaret etmektedir.
iyi günler

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim ablacım sınavım bu haftasonu pazar günü hayırlısıyla:) inş. ona yorumlanır :)

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tren görmek

Selamın aleyküm rüya yorumları için herkese çok teşekkür eder saygılarımı arz ederim. allah hepinizden razı olsun inşallah. Bir sene önce gördüğüm rüyayı hala merak etmekteyim yorumunu bulamadım .
Ben ve görümcem vede kızım bir trene binmişiz, akşammış vede nereye gittiğimizi bilmiyoruz. Uzun bir yol aynı zamanda trenin camlarıda çok ufak ben dışarıya bakmak istiyorum.tren boştu sadece üçümüz vardık, kızım benim yanımdaydı, yanımda havalandı sonra camdan baktım sıra sıra dizilmiş kirazlar vardı, aldım kızıma verdim.birde kızımın üzerinde sadece iç çamaşırı vardı.bu kadar hatırladım. yorumlarsanız çok sevinirim allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ogut.jpg

Rüyada tren görmek;
iş ve dünyalığın yolunda olmasına, niyet ve amelde dürüstlük ve doğruluğa, nostalji ve emniyetin simgesidir.
Bir kimsenin rüyasında bir trende yolculuk yaptığını görmesi; o kimsenin kısa bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculukta oldukça kazanç elde edeceğine,

Rüyanızın yorumu bir değişiklik veya bir yolculuk yapmayı gönülden istiyor olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yola çıkmak, değişiklik yapmak sizin için çok güç,
kararsızlık çekiyor olabilirsiniz. Şuan hayatınızda önemli bir değişim meydana gelmeyebilir.Her Şeyin Bir zamanı Var ...

Amaçsızca koşuştururken anlamlı 'hayat trenini' kaçırırız ya !!işte buna yanarim...
Tren Camından Hayata bakarken,her şey o kadar hızlı o kadar Çabuk gelip geçerki...Bir de Hayata, hadiselere ve insanlara hep ibret nazarıyla bakabilsek,
her şeyde bir güzellik ve hakikat görebilir ve daha huzurlu olabilirdik!!

Rüyada kiraz görmek ;
dürüstüğü ve doğruluğu sembolize eder.
Her şey kaderle takdir edilmiştir. kısmetine razı ol ki rahat edesin. " Mesnevi-i Nuriye"

Rüyada iç çamaşırı görmek;
insanın sırlarına, kendine en yakın kimselere işaret eder. Temiz iç çamaşırı, gönül huzuruna işarettir.
çocuklarıni aile gerginliğine karıştırmayin..Selametle..

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Tren görmek

Rüyada tren rayı görmek, rüyada tren görmek tabiri.
Selamun aleykum, yatsidan sonra biraz uzandigimda gordum bu ruyayi.. Evimizin oturma odasinin disina tren rayi yapilmis biz baya yuksekte oturuyoruz. Tam pencerenin oraya kadar yukseliyor pencereden asagi iniyor. Ray yaptilar ama tren nasil ciksin diye dusunurken birgun cikiyor ama asagi dondugunde evide goturecek gibi oluyor, koltuklar kayiyor. Oglum ve ben evdeyiz, bize bisey olmuyor. Sonra esim geliyor, anlatiyorum ev yikilcak sandim diye. Tesekkurler gonulsizim iyiki Varsiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada tren görmek;

Rüyada tren yolu rayı görmek;
Tren rayı reel hayatınızda daha fazla sabır, çevrenize uyum, düzenli olmak gerektiğini simgeler.

Hayat tren yoluna benzer;Yürür yürür yürürsün Yolun sonunu bildiğin halde sona yetişmeye çalışırsınbu ne acele Ya Hu bir soluklan Oğlunu biR kucakla sev hele ....

Hayat, bir tren yolculuğuna benzer: inilir binilir, kazalar olur,
Bazı duraklarda sürprizlerle ve bazı duraklarda ise üzüntü İle karşılaşılır.
Doğup ta bu trene bindiğimizde,bazı kişilerle karşılaşırız ve
Bütün yolculuk boyunca onların bizimle beraber olacaklarını Sanırız. Bunlar anne ve babalarımızdır!
Maalesef Onlar bir istasyonda inerler ve bizleri sevgi ve muhabbet ve dua ile bırakırlar.

Bununla birlikte bu trene yeni binenler de olur ve bizim için önemli olurlar.Bunlar dostlarımız ve sevdiğimiz tüm iyi insanlardır.
Bazıları bu yolculuğu küçük bir gezinti gibi düşünürler.
Bazıları da bu yolculuk sırasında birden trenden inerler ve geride sürekli bir özlem bırakırlar….
Bazıları ise binerler ve inerler. Biz onları sadece kısa bir an için görebiliriz…

yolculuk böyledir: heyecan, hazirlik,hayaller,ümitler,vedalar ve birlikte kurulan planlar Bu yolculuğu en güzel şekilde yapmaya gayret edelim.
Yol arkadaşlarımızı anlamaya ve her birinin iyi taraflarını bulmaya çalışalım.

Unutmayalım ki yolculuğun her safhasında yol arkadaşlarımızdan birisi müşkül bir duruma düşebilir ve
Bizim yardımımıza ihtiyaç duyabilir.
Bizimde bocaladığımız zamanlar olacak ve biz de destek olacak birilerini arayacağız.
Bu yolculuğun en esrarlı tarafı, hiç birimizin bu trenden ne zaman ineceğimizi bilemememizdir.
Elbette yol arkadaşlarımızın da ne zaman ineceklerini bilemeyiz.
Dostum , mümkün olduğu kadar güzel bir yolculuk yapalım ve trenden indiğimizde iyi bir hatıra bırakmaya gayret edelim.
Aynı trende bulunduğum aileme yol arkadaşlarıma,Gönül Dostlarıma HAYIRLI İYİ YOLCULUK… DİLİYORUM
.

Rabbimi_gördüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyaz tren görmek

Merhaba öncelikle şimdiden Allah razı olsun... Şöyle anlatayım size ben 22 yaşındayım bundan iki yıl önce üniversitede benimle aynı bölümden olan birisiyle tanıştım başta birbirimizeden hoşlanır gibi olduk ama niyeyse o zaman olmadı. Sonra ben onu bu zaman zarfı içerisinde sevmeye devam ettim ama onun haberi yoktu, o okulu bitirdi başka bir şehire gitti ben onu sevdiğimi söyledim, o da bana karşı birşeyler hissettiğini ama içinde bulunduğu şartların bu birlikteliğe izin vermeyeceğini söyledi. Onu unutmak için çok çabaladım ama unutamadım. Allahıma çok dua ediyorum beni ona tez zamanda kavuştursun diye. Onunla ilgili çok rüya görürüm ama bunu özellikle yorumlamanızı rica ediyorum sizden. Ben sevdiğim çocuk bizim bölümden bir bayan hoca ve beni gerçekten çok dindar dediğim bir kız arkadaşım ve onun yüzünü hatrlayamadığım bir arkadaşı bir yere kız istemeye gitmişiz ama kızı kime istiyoruz belli değil, kahveler geliyor içiyoruz. Sonra birden ben ve arkadaşım halılar çok kirli diye halıları yıkamaya gidiyoruz, hortumla halıları yıkıyoruz. Bittikten sonra herkes evine gitmek için dağılıyor, benim sevdiğim çocuk önden hızlı hızlı gidiyor ben de arkasından koşup yetişiyorum çok sinirli yanında arkadaşına bir sürü laf söylüyor. Sonra ben nereye gidiyorsun diyorum eve diyor bende geliyorum diyorum, hiç bir şey demiyor. Birlikte yeşillik bir alanda geçiyoruz birden önümüzde bembeyaz bir tren duruyor ve birlikte o trene biniyoruz, trenin içi de bembeyaz masa ve sandalyeler var onlarda bembeyaz sonra tren hareket ediyor ve ben uyanyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Allah hayra çıkarsın inşalah.Rüyalar,insanin, İçinde Bulunduğu ruh halini ve psikolojisini anlatir..
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması da olabilir...
Yazdığınız şeylerden kafanızın karışık, zihnen yorgun Duygusal.manevi boşluk içinde olmaniz,kafa karışıklığı ortaya çıkıyor.

Karışık ve net olmayan rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri var. Bunların başında herşeyden kolay etkilenen ,hassas birisi olmanız geliyor. Bu tip kopuk rüyalar genelde haberci olmuyorlar...

Rüyada beyaz tren görmek ;
geçmişe yolculuk ve hayal alemini simgeler....

İçinde bulunduğunuz durumu, ruh halinizi göz önüne alarak rüyanızın mesajını çözebilirsiniz..
Her şeyin bir zamanı var!Zamansız hiç bir şey zorlayarak olmaz!! Zamanınızı iyi kullanın ....Çünkü zaman hayatın ta kendisi....
bu olayı şimdilik rafa kaldırın...Mevlam Görelim Neyler / Neylerse Güzel Eyler ...
Düşüncede kördüğüm olma ki,fiilinde kösteklenmeyesin.

gerçek yaşamınızda yepyeni bir başlangıç ​​yapmak, için hayal, meyal Gereksiz düşüncelerden temizlenmek, üzerinizdeki negatif hüzün enerjiden kurtulmak gerektiğinizi simgeler..
bir yanda Kader Yazgısı..bir yanda sabırsız olan insan..

her şeyde ve her şerde bile bir hayır vardır...
hayat sürprizlerle doludur, ne getireceği belli olmaz...bazen "keşke" dediğimiz ileride "iyi ki" diyebiliyoruz...mevlam ne eylerse güzel eyler
Mevlam neyler ne eylerse güzel eyler ..Rabbim her daim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin...selametle..

acilangul1

Rabbimi_gördüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun haklısınız tabi ki Mevlam ne eylerse güzel olsun ama bazı şeyler kolay olmuyor

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ben de tren gördüm rüyamda, bulundugum yer siyah, uğraşıyorum karşısı aydınlık yepyeni tren. Benim buna binip konyaya gitmem lazim benim bu kurtuluşum, mutlaka binmem lazim diyorum. Tren acık krem, altinda mavi şeritleri var ve o gece arkadaşım da tren görüyor. İçi yepyeni trenin, ben binmek istemiyorum arkadaş elimden tutup trene biniyoruz ve mutluyuz trende. Yorumunuz nedir.

Y

YigitAmed

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda bir sürü insanın olduğu genelde akrabaların olduğu bir tren istasyonunda bekliyorduk. Bir sürü tren gidip geliyordu. Herkes bindi ben ve yanında bi çocuğu olan yabancı bi kadın kaldık. Tren raflarında birbirini kovalayan oyun oynayan iki üç cins köpek vardı. Ve iki güvercin kuluçkaya oturmuş bitane de aralarındaki. Kanadı kırık yusufcuk kuşu gördüm, üşümesin diye aralarına koydum. Yusufcuk güvercini gagaladi ve bende yusufcugu bi köşeye bıraktım. Kadın ve çocuğun yüzünü hiç göremedim. Bi akrabam sonra kızımı esimi ve yanlarinda gayet lezzetli pilav ve kızarmış patates getirdi yiyiyorduk. Eski istasyon eski tren durak yok görevli yok güvenlik yoktu. Herkes tren rayların aralarında bekliyor bir yönden gelen trene biniyordu. Bu kadar iyi hatırladığım ve merak ettiğim bi rüya görmedim. Yorumlarsaniz sevinirim.

Üst Alt