• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada toplu ölüm görmek

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm bu gece rüyamda bir yerde çokça kadın infaz edilicekti yani öldürülecekti büyük merdivenlerden çıkan elleri düğümlü kadınlar vardı her yaştan her tipten ve ben de denizleri aşıyorum elimde keman kutum var içinde ise bi kadın almşım en azından onu ölümden kurtaracakmışım ve taşlı trenlerden zar zor geçiryorum kaçak giriyorum ama geldiğimde kadın içinde çıkmıyor mekana giriyorum ve kadınlara bi lider havasıyla ellerinize kına yakın ki ölmeyin diyorum ne alaka anlamadım sonrasında bunları kurtarmayı başarıyorum az kişide olsa bu rüyanın anlamı nedir bilemedim gönül sızım gelince sizden yorum beklerim .. şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
insanin icinde bulundugu ruh hali, psikolojisi ile rüyalar arasında bağ vardir..
Kişinin ruh hali düzelince rüyalarda düzelir..
Rüyalarda istekler ve duygular farklı sembollerle ifade edilir. Rüyanın malzemesi olan düşünceler, yoğun bir sansür ve değişim sürecinden geçer. Ama bu düşüncelere bağlı olan duygular kalır
Bir yerde toplu ölüm olduğunu görmek, orada yangın çıkmasına delalet eder.. bu mana anlami mecazi ve hikmet anlami ise sizin
hayal ve hulya aleminde halen gezdiginizi ayaklarinizin yere degip kendinizi kurtarmak icin Rabbinize samimiyet ihlas ile yonelmeniz gerektigine isarettir...
Hayirli gunler..

Üst Alt