• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tokalaşmak

• Konuyu başlatan sultan gülizar
  • Başlangıç tarihi
S

sultan gülizar

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum;
merhaba hocam rüyamda 10-15 tane msj geliyor ayrıldığım kişiden yine benim istemediğim şeyleri yazıyor diye üzülüyorum çünkü ; o ayrıldı benden ben hiç istememiştim. Sonra bir bakıyorum güzel msjlar gelmiş ben geliyorum falan yazıyordu ben inanmıyorum hiç.... yalan diye düşünüyorum....sonra bir apartmanın önündeyim GELİYORLAR GELİYORLAR GELİYORLAR diye biri bağırıyor hakikaten gelmişler. Beyaz Minibüsten indiler... eski sözlümün annesi aynı hiç değişmemiş ama o çok değişmiş beyazlamış saçları, yaşlanmış.... Sonra sana ne oldu diyorum susuyor ELiNi uzattı bana tokalaşmak için ben gönülsüzce ne yapsam ki diye düşünürken elimi verdim tokalaştık...
sultan gülizar, 23, mezun, konya

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hosgeldiniz ve HAYIRLI CUMALAR..
Hayirdir insallah..

Rüyada tokalasmak, faydaya, alis veris yapmaya ve hayir tarafi tutmaya isarettir.
SIKINTI içinde bulunan bir kimsenin rüyada birisi ile tokalasincasi o kimsenin hal ve durumunun islah edilmesine isarettir...
Allahu alem..

Rüyada size mesaj geldiğini görmeniz yaşamınızda bazı değişiklikler olacak demektir.

Hani böyle; o çok sevdiğin insandan aslında beklenen ama olmasını istemediğin bir ayrılık teklifi gelir ya…
Hani böyle; o an boğazına bir şey düğümlenir de konuşmakla konuşmamak arasında büyük bir mücadele verirsin ya…
Hani böyle; derler ya “başımdan kaynar sular döküldü” diye…

Aslında tüm bunlar yaşadıklarının ve yaşayacaklarının sadece ufacık bir bölümü bu ayrılıkta…
Telefonu kapattıktan sonra ilk olarak gülümsemeye ağlamamaya çalışacaksın…
Sonra; “yaşandı ve bitti” diyeceksin içinin yırtılmalarına aldırmadan…
Sonra; gülümseyeceksin ve hatta kahkaha atacaksın şaşırtıcı bir biçimde aptalca espriler eşliğinde…
Sonra; çok az bir zaman geçince üzerinden, gözünden birkaç damla yaş akacak fakat sadece o kadar…Çünkü ağlayamayacaksın…
Sonra; düşünmeye başlayacaksın “neden?” diye…
Sonra; kendinde ve ondaki eksikleri arayacaksın içini biraz olsun ferahlatmasını umarak…
Daha sonra; biraz olsun içinde kopan fırtınaları dindirdikten hemen sonra, düşüncelere dalacaksın…
Peşini bırakmayacak düşüncelerindeki sorular…
Günler geçecek, sen nasıl geçtiğine hayret ederken…
Ama her saniye;

Merak edeceksin; “şu anda ne yapıyor acaba?”
Merak edeceksin; “beni özleyecek mi?”
Bir sürü soru işaretleriyle dolu geçecek günlerin…Düşündüğün ama aslında düşünmek istemediğin bir sürü şey geçecek ona dair içinden…
Her gece onunla hayallerin olacak rüyalarında…Her gün ellerini tutmak, gözlerinin içine bakmak, sarılmak arzusuyla dolup taşacaksın…
O bir zamanlar ellerini tutabilmek için canını verebileceğin elleri bir başkasının tutuyor olma ihtimali geçtikçe aklından çıldıracaksın, için kıskançlıkla dolacak…
Sonra;
Zaman hızla geçip gidecek sana aldırmadan…Ve hikayen burada bitecek…Bir başka hikayeye; hiç beklemediğin bir anda, sen onsuz bir hayatı düşünemezken
kendiliğinden başlayacaksın sonra…Unutup gideceksin, her zaman yüreğinin en dibinde taşıyarak bitmiş hikayeni…

Ve UNUTMA DUNYANIN SONU DEGIL.. AYRILIKLAR HAYATTIMIZIN BIR AYRILMAZ PARCASI..
VE Her son, yeni bir başlangıç demektir insan hayatında
SELAMET ILE HAYRA KALIN..

acilangul1

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
rüyada tokalaşmak

selamün aleyküm

Dün gece rüyamda bir arabanın içindeydim.Ön tarafında oturuyordum ve arka tarafta ünlü bir bayan vardı ve tokalaşıyordum bayanın güzel bir yüzü vardı hatırladıklarım bunlar bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok sağolun

hayırlı günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Hayat yolunuzda Hayal ve Hulyalardan arinip saadete gelmeniz gerekli yoksa hep hayal kırıklığı yasiyacaginiza delalettir..dfrt..
nezakettinize isarettir lakin bundan once samimiyet ve kararlilik gerekli...
SIKINTI içinde bulunan bir kimsenin rüyada birisi ile tokalasmasi o kimsenin hal ve durumunun islah edilmesine isarettir...

Ya göründüğün gibi ol Yada olduğun gibi görün..yada insanlarin ozellikle bayanlarin önüne cikmayin derim..
cikarsaniz ne olur Husrana ve karsinizdakinin hak ve hukukuna girersiniz..
Hayirli gunler...

Üst Alt