• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tırnak görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında tırnaklarını gayet güzel ve biçimli bir vaziyette görmesi; o kimsenin sağlığının gayet mükemmel olduğuna, kişinin rüyasında tırnaklarının kopmuş olduğunu görmesi; o kimsenin sefalete ve fakirliğe düşeceğine veya hiç değilse parasız kalarak başkalarına muhtaç olacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında tırnaklarının çirkin bir şekilde uzadığını görmesi; o kimsenin para ve mal kaybına uğrayacağına veya borç altına gireceğine işaret eder.

Bir kişinin rüyasında tırnak kestiğini görmesi; o kimsenin birtakım yorucu işlerle karşılaşarak hayattan bezmek derecesine geleceğine yorumlanır.

_serpil_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamı tam olarak hatırlamıyorum ama rüyamdaki birkaç şeyi hatırlıyorum. birincisi takma tırnaklar,ikincisi gül suyu,üçüncüsü evimin sular altında kalacağı ve sarsıntıyla yıkılacağı ki ben evin içindeyim bolca merdiven görüyorum evin içinde onları tırmanıyorum iniyorum falan...sonuncusu siyah büyük bir fare.fareden çok korkarım rüyamda da korkuyorum ama biri fareyi sol omzuma koyuyor zorla alışayım diye sanırım.fareyi başımla omzum arasında tutuyordum ki uyandım
yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun inşAllahacilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada Tırnak görmek ;Temizlik, Savunma, Sorumluluk alma, Sihir anlamlarını simgeler.
Rüyada sahte tırnak ; bir samimiyetsizliği, ilgisizliği ,yapmacik insanlari işaret eder..

Rüyada gülsuyu görmek bol kazanç, bereketli kazanmaya ,kutlamaya işaret eder. ..

Rüyada merdiven görmek hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..

Rüyada fare görmek, fesadçı bir kimseye yorumlanır.
Omuzlarınızdaki fazlalik ve gereksiz yük ve korkulari ATIN!!
yoksa altinda kalip ezilebilirsiniz seklinde bu Size Allah-in bir lutfu uyarisi seklinde Hayirli bir ruyadir..
Sen kendini biliyorsan, kendini bilmezlerin,yapmacik,sahte insanlarin hakkınizda söylediklerinin ne önemi olabilir.?

Neşeniz de sınırlı olmalı, acınız yakınmanız da sakin. Çünkü bütün hayatınız boyunca karışacaktır neşeyle acı.
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt