• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada teyze görmek tabiri

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada teyze görmek neye işarettir? Rüyada teyze görmek yorum, rüyada teyze görmek ne anlama gelir?
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH…

Rüyamda daha önce görmediğim tatil köyü veya otel benzeri bir yerdeydim.
Otelin bahçesinde büfe benzeri bir dükkan vardı. İşletmecisi tanımadığım biri, büfenin önünde beklerken işyerinde kesintisiz güç kaynaklarının bakımı için hizmet aldığımız ups firmasının elamanını gördüm. Büfenin dolaplarından birinde sorun varmış, ben yardımcı olmak için içeri girdim. Merdiven istedim merdivenin üstüne çıktım. Çatı karanlıktı el feneriyle çatıya baktım, bir tahta parçası vardı onu kaldırdım, altından mektup benzeri bir kağıt vardı üstünde de yüzükler vardı sanki nişan veya söz yüzüğü gibiydi.
Burada bir şey buldum dedim ama az önce çatısına baktığım yerde değil de başka yerdeydim. Bir evin bahçesindeydim ve bahçe duvarının yanında merdivenin üstünde elimde de bulduğum o mektup ve yüzükler vardı. Aşağıya baktım teyzemi ve teyzemin çocuklarını, eşimin ablasını gördüm. Elimdekileri onlara verdim.
Dışarıya baktım karanlıktı, el feneriyle ışık tuttum dışarıdan bahçe kapısına doğru biri geliyordu sonra tekrar dönüyor gitsem mi gitmesem mi diye kararsız görünüyordu. Eve gelmekten vazgeçti dışarıda bir kalabalık vardı oraya doğru gitti.

Ben onu tanıdığım birine benzettim ama o değilmiş, çatıya o mektubu ve yüzükleri bırakan kızmış.
Teyzem ve teyzemin kızı tanıyormuş onu, Teyzemin kızı ona ismiyle seslendi ve ona doğru gitti bende ona çatıdan el feneri ile ışık tutmak istedim ama fenerin pili bitti.
Teyzemde evin bahçe kapısını açtı ve o kıza ismiyle seslendi eve gelmesi için davet etti.
Sonra kızımı gördüm bir yer yatağında uyuyordu, yanında dayımın iki oğlu vardı onlar yaş olarak kızımdan büyükler ama onları aynı yaşta gördüm. Çocukta olsa yan yana yatmaları hoşuma gitmedi. Bir yatak bulup kızımla ben yatayım diye düşündüm.
Eşimin ablasını gördüm, size yer ayarladım dedi, bende çok iyi olur dedim.

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah’a(c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam rüyanız Hayrolsun İNŞAALLAH…
Ya Rabbi, bana nimet ihsan ettin, lakin beni şükreden bir kul olarak bulmadın. Bana bela verdin, fakat beni sabreden bir kul olarak görmedin.
Buna rağmen, ne şükrünü yapamadığım için nimeti elimden aldın, ne de sabredemediğim için belanın şiddetini arttırdın.
Ya İlahi! Kerim olandan, keremden başka ne beklenir?

Aile arasında yaşayacağınız gerginlik ve canınızın sıkılmasına neden olacak olaylara işarettir.
öncelikle kendi aile ortamında huzuru korunması için tedbiri elden bırakmayin..iyice bilmediğimiz kişiler icin aracı arabulucu olmayin!!
Vazifen,olmiyan işe karışma!.Ve her işi kendi ehline bırak

Şimdi sen çok yorgunsun. Her gün daha az şaşıracak daha az sarsılacak kadar. Bütün eski defterleri kapatacak ama yeni bir sayfa da açamayacak kadar.
Bir ömür boyu can taşır gibi saklanmış sayfaları bulup çıkaramayacak, emanet cümlelere sığacak kadar. Anlatmaktan değil susmaktan.
Yaşamaktan değil yaşamamaktan. O kadar yorgunsun.

O An Bir yaş düştü içime...Ardından bir kelam dilime...
Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin...Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir!!

Unutmayin "her ev penceresi kadar ışık alır"
bazi insanlarin penceresi dar diye bazi seyleri fark edemiyorlarsa onlara KIZMAYIN!!her sey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lutfettigi kadardir.

Niyetimi tedavi etmek zorluk çektiğim kadar hiçbir şeyde zorluk çekmedim. Çünkü niyet hep aleyhime değişiyor.
-Sufyan-i Sevri-

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(c.c) Razı olsun hocam.

çalıkuşu1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada teyzemi görmek

Rüyada teyzemi görmek, rüyada teyzenin eşini görmek.
Selamun aleyküm gönül sızım, Ben 31 yasında 11 senelik evli bi bayanım, iki kız çocuğum var,ve esimle sorunlarımız var. Her zaman Allaha dua ettim, rüyamda da olsa bana bir işaret ver diye. Bu kurban bayramı sabah namaza yakın şöyle bir rüya gördüm, bu rüyaya göre hareket etmek istiyorum. Bismillahirrahmanirrahim, nerde olduğumuzu bilmiyorum 3 teyzemden en büyük teyzemi görüyorum, adı Hicabiye. Teyzem oturuyor ve teyzemin eşini görüyorum, onunda adı Eyüp. Başka kadınlarla, bana da hoş olmayan yaklaşımda bulunurken görüyorum ve kendimi görüyorum, kucağında bir kız çocuğum var hem zayıf gelişmemiş hem de özürlü, birilerine gösteriyorum zayıfmı diye. Sonra olsun, o benim yavrum deyip bağrıma basıyorum Allahım sana şükürler olsun diyorum ve eşimi görüyorum şişmanlamış, ona hınçla tekme atıyorum, yüksek bir yerden düşüyor ama yere düştüğünü görmüyorum, sadece tekmeyle sırt üstü düşüyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül Dostum,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada teyze görmek;
aile özelliklerini ve değerlerini temsil eder..
Hicabiye demek;
Arapça, perde, engel demektir, istenen ile isteyen arasına giren engele hicâb denir.
İnsan,hicâbla, Allah'a yakınlıktan perdelenir. Bu, ya nurânî (aydınlık), ya da zulmânî (karanlık) olur.
bazen de Bir yetersizlik ya da davranıştaki uygunsuzluğun bilincine varınca duyulan coşku.
bazen de Kalbe yerleşen ve orada hakikatlerin tecellisine engel olan suretlere, maddî izlere de, hicâb denir.

Rüyada tekme atmak yada tekme yemek eylemine göre farklı anlam taşır.

Rüyada tekme attığını, bir şeyi yada birini tekmelediğini görmek;
Psikoloji ve Tasavvuf Açısından Yorumları vardir..
-uyanık yaşamınızda bir olay yada durum hakkında kendinizi mağdur gördüğünüzü ve bu mağduriyetten avantaj elde etmeyi planladığınızı işaret eder.
bir tekme de sen vur misali...

Rüyada tekme yediğini, tekmelendiğini görmek;
bir olayın sizde büyük üzüntü yarattığını yada hedeflerinize giden yolda verdiğini moladan çıkmak, yola devam etmek için birilerinin sizi itelemesine ihtiyaç duyduğunuzu gösterir.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada tekme atmanın Üç tabiri vardır:
1-İş ,Aile;konusunda aksaklık,gerginlik..
2-Öfke ve saygısızca kalkan, zararla oturur.
3-Üzüntü ve sıkıntı...
Sen Kendini Değiştirmedikçe çalıkuşu..değişmez hiç bir şey!!Günlerdir kendi vicdanımla hesaplaşıp duruyorum,ben değişmezsem değişmez hiçbir şey. anlasana

İbn-i Sîrîn: Birine tekme attığınızı görmek;
Kendinize gelmezseniz tekmelediğiniz kimsenin durumunun kötü olacağına işarettir.

"kucağında bi kız çocuğumvar hem zayıf gelişmemiş hem de özürlü "
O kız çocuğu Siz olmiyasaniz..İnsan nâkıstır(eksiktir), zayıftır...
Ben kendimi geliştirmek istiyorum, eksik olan taraflarımı tamamlamak güzel yönlerimizi keşfedip ortaya çıkarmak
istiyorum. diyerek Allah,ım sana şükürler olsun demeyi unutmayin!!
Kendini tanımanın, özünün ne olduğunu anlamanın, kendine hâkim olmanın, kendi kendini kontrol etmeyi öğrenebilirsiniz...

"tekmeyle sırt üstü düşüyo..."

Sırt insanın en kuvvetli yeridir. Toprak da en kuvvetli dayanaktır. Bu ikisi birleşince kuvvet üstüne kuvvet doğar.
eşiniz ,sıkıntı,Stress ve üzüntü sonrasında güçlenecek olarak yorumlanir..

bir gün gözleriniz dünyaya kapanmadan önce nefislerinize şunu sorun Allah cc. razımı ..?
"Başınıza gelen herhangi bir musibet kendi ellerinizle kazandıklarınız yüzündendir. Bununla beraber Allah yine de çoğunu affeder."42/ŞÛRÂ-30

Allaha emanet olun selametle..[/

furkan35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada teyze görmek

Rüyada teyzemi görmek, rüyada teyze görmek tabiri.
Selamün aleyküm, rüyamda teyzemle bir mekandayız konuşuyoruz. Bu esnada diger teyzemin oğlu geliyor, sevdigim bir abim daha sonra diger teyzemin de sesini duyuyorum.
Yorumlarsanız sevinirim bu aralar kafam bayan karşık çalıştıgım ortamdan kaynaklı. Teşekkür ederim iyi çalışmalar.

YÖNETİM/UYARI;
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

tozduman

Moderatör
Moderatör
Rüyada teyze görmek

Rüyada teyzelerini görmek, rüyada teyze görmek.
Selamun Aleykum, Gönül Sızım. Rüyam kafama takıldı benı aydınlatabılırmısınız. Manam hayrolsun inşallah. Rüyamda teyzelerımı gördüm. Bir ormandayız yürüyoruz. Onlar konuşmaya dalmış ben eve dönüyorum onlar kendıleri döner diye düşünüyorm. Eve gelıyorum hava kararıyor ve ortada yoklar. Endişelenıyorum korkuyorum. Ormana cıkacagım hava kararmış. Babamı arıyorum babamdan lamba istiyorum. Babam uzakta olduğu için bana yardım edemıyor.. Telefonumun ışıgı ıle ormana cıkıyorum. Ben ormana çıktıkça hava aydınlanıyor. Ormanın girişinde su var 2 kova su alıp Ormana giriyorum. Teyzelerım Ikısıde uzanmış yerde yatıyor onları bulup su içiriyorum.. Çok bitkınlerdi. Sonra etrafıma bakıyorum bir sürü insan var bitkin, baygın ölü gibi yatıyorlar. Diğer ınsanlara da su vermeye çalışıyorum, Teyzem o insanlar ölmedi mi diyor ? Ben dıyorum ki hayır susuzluktan bayılmışlar. Su almak için suyun başına dönüyorum bir sürü erkek var ve utanıyorum su alırken. Suları alırken uyandım.. Teşekkür ederim Allah razı olsun. Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül Dostum,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada teyze görmek;
aile özelliklerini ve değerlerini temsil eder..

"Diğer ınsanlara da su vermeye çalışıyorum"
Rüyada su vermek, hayır işlemeye ve güzel işler yapmaya delalet eder. Rüya sahibi hassas, duyarlı ve yardımsever kişi olarak tabir edilibazen de tanıdığınız, yakınınız olan birinin size gereksinimi olduğunu ve o kişinin ihtiyacını karşılama konusunda ona yardım edeceğini işaret eder.
gerçek hayatta yaptığını hayırlı işlerin, faydalı hareketlerin çevreniz tarafından takdirle karşılandığını ve bunun mükafatlarını göreceğinizi ifade eder...

Unutmayin "her ev penceresi kadar ışık alır"
bazi insanlarin penceresi dar diye bazi seyleri fark edemiyorlarsa onlara KIZMAYIN!!her şey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lutfettigi kadardir.

Niyetimi tedavi etmek zorluk çektiğim kadar hiçbir şeyde zorluk çekmedim. Çünkü niyet hep aleyhime değişiyor.
-Sufyan-i Sevri-

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Gönlünüze dost kabul ettıgınız için Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yorum için Allah razı olsun kalbim yatıştı :) Selam ve Dua ile

Üst Alt