• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada teravih görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyanızda Ramazan ayında bir camide cemaatle teravih namazı kıldığınızı görmeniz; günahlarınızın bağışlanacağına ve Hz. Peygamber (a.s.)'in şefaatine nail olacağınıza delalet eder.

Shnz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada camiye teravihe gitmek

rüyada teravihe gitmek rüyada teravih görmek rüyada teravih namazı kıldığını görmek
Selamınaleyküm rüyamda eski devirlerden kalma bir camiye teravihe gidiyordum ama geç kalmıştım. Teravihe yetişirim diyordum içimden. Caminin bayanlar kısmında en önde annemi görüyordum sonra birden herkes caminin üst katına çıkıp ayın diğer hallerinine bakıyordu.(hilal,dolunay...) resmen caminin etrafını sarmamışlardı. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
rüyada camiye gitmek ,namaz kıldığını görmek;
insanın manevi yönüyle ilgili olumlu, güzel mesajlar verir.

Rüyanızda Ramazan ayında bir camide cemaatle teravih namazı kıldığınızı görmeniz;
günahlarınızın bağışlanacağına ve Hz. Peygamber (a.s.)'in şefaatine nail olacağınıza delalet eder.

Teravih namazı, yaşamınız boyunca itibarının yerinde olacağına, çevreniz tarafından her zaman saygı göreceğinize, dini bütünlüğünün her zaman takdir edileceğine işaret eder.
lakin Siz geç kalmıştınız...hayatınızda maneviyat,ibadet,duaya yer vermeye Geç kalmayın...
İslâm,üç boyutlu bir dindir: 1: İnanç boyutu, 2: İbadet ve ahlak, 3:Maneviyat boyutu. selametle..

Üst Alt