• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada televizyon görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada televizyon görmek, Her çeşit medya, iletişim ve haberleşme araçları haylazlığa, hazıra konmaya ve yüzeysel ve dünyevi ilgi ve alaka alanlarına, dünya ve olup bitenler hakkında gereksiz derecede hassas olmaya delalet eder.

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada televizyon programına katılmak

Selamunaleyküm,öncelikle zaman ayırıp rüyalarıma yorum yaptıgınız icin Rabbim razı olsun sizden emeginize saglık.Rüyamda programa katılmısım kızıma kavusmak icin canlı yayında esime baglanıyorlar esim 8 yaslarında cocuk olmus.Esim sunucuya"ben kalp hastasıyım"diyor.Sonra evdeyim kardesim diyoki bana 30lr ver kendime pantolon alayım odasından anahtar alıp bir üst kata cıkıp demir kapıyı anahtarla acıp cıkıyor.Bende elbise dolabını acıyorum ici dolu etek falan var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Allah cc. cumlemizden RAZI olur ins.
Hayirdir insallah
Rüyada televizyon programına katılmayi görmek;
gereksiz strese girmeye, can sıkıntısına ve etrafinizda Dost gibi gorunenlere maskara oldugunuza delalettir...

rüya da bir adamin çocuk olduğunu görmek;stress,sıkıntı,elem ve keder altinda ezildigine isarettir..

"ben kalp hastasıyım"diyor."
aklı,mantığın ve duygulari arasinda kaldigi...Allah yardimciniz olsun...

"bana 30lr ver kendime pantolon alayım odasından anahtar alıp bir üst kata cıkıp demir kapıyı anahtarla acıp cıkıyor.
Bende elbise dolabını acıyorum ici dolu etek falan var. "

saygı ,sevgi dolu evlilikler yoğunlukta olsaydı bu kadaar cok sorun ve ayrilma yasanirmi idi?
erkek erkekliğini kadında kadınlığını bilseydi..
herkes görevlerini haklarını bilse sorun olmazdi..
Bu toplumun erkeğine itaat edecek, engin yürekli kadınlar kadar, itaat edilmeye değer, saygın karakterde erkeklere de fazlasıyla ihtiyacı var.

Kalpler ancak Allah'ın Elindedir..
NEYDİM ..NE OLDUM...NE OLACAGIM..KALPLER ALLAHIN ELİNDE...KİMİNLE YAŞAMAK HAYIRLI İSE ONUNLA YAŞAT BİZİ RABBİM...

Üst Alt