• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada telefonla görüşmek

Mehmett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Hayırlı Akşamlar;

İşyerinde biraz sorunlarım var bu akşam rüyamda bana yardımcı olabilecek birinden telefon bekliyordum beklerken tanımadığım 3-4 tane çocuk vardı sonra telefon geldi ve ben konuşurken sigara yaktım.Sonra Genel Müdür yardımcımızı orda gördüm..yorumlarsanız sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli aksamlar kardesim hosgeldiniz..
Rüyada telefonla konuştuğunu görmek, uzaktan beklediği bir haberi alacağına delalet eder.
Rüyada Telefon açmak ve almak yasadiginiz bazi sorunlarda Siz kendinize yardimci olmazsaniz hic kimse size yardim edemez,,
is yerinde sakin, sabirli, ve baskalarinin davranislari Sizin his ve davranislarinizi etkilemesine izin vermeyin..
verirseniz...Sigara yakarsiniz..
yani sorunlar yasayip care aramak icin kendi icinize kapanir..
ve iletisim bozuklugundan is yerinizde daha buyuk sorunlar ile karsilasirsiniz..

Yaşadığımız psikolojik travmalar genel olarak hayatımızı ve ruh halimizi etkilediği gibi iş yaşantımızda da sorunlar yaşamamıza neden olur.
Stres kaynaklarınızı ve stresle baş etme gücünüzü geliştirin: İş yerinizde bir türlü çözüm bulamadığınız bir stres yaşayıp yaşamadığınızı gözden geçirin.
Sizi etkilediğini düşündüğünüz olayları gözden geçirirken önemli ya da önemsiz ayırımı yapmayın.
Küçük gibi görünen olayların bazen düşünüldüğünden çok büyük etkiler yaratabildiğini unutmayın.
Sorunları görmezlikten gelmek ve küserek geri çekilmek en sık kullanılan ve etkili olmayan yöntemlerdir.
Diğer yandan öfkelenmek ve kırıcı tepki göstermek ise sorunu çözmek bir yana daha da karmaşıklaştırmaktadır.
Yaşadığınız sorunlarla daha etkili başa çıkma yolları bulmaya çalışın.
RAHATLAYIN BIRAZ...Hayirli Geceler...

Üst Alt