• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada telefonda haber almak

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm sayın yorumcu m nasılsınız Allah'tan dilerim iyisiniz afiyette siniz inşallah.ben dün gece biri rüya gördüm benim mahkeme davam var daha mahkeme açılmadı savcılıkta soruşturmada bununla ilgili bir rüya gördüm avukat rüyamda beni aradı telefonla sadece dediği dava kapanmış haberin olsun dedi sadece bu kadar gördüm bunun yorumu benim için çok önemli Allah razı olsun hakkınızı helal edin duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim.. Allah RAZI olsun hamd olsun iyiyim ama bana sayın yorumcu demeseniz sayenizde daha da iyi olurum..sırıtık.:,
keske sadece yorumcu olabilsem ama degilim..
ben bir evladım,bir anneyim,bir arkadaşım,bir kardeşim ,bir koruyucu anneyim, bir komsuyum, bir calisan elemanim, bir insanim,
ve burada gönüllü olarak sadece ruya yorumu yapmiyor Gönül dostlarim ile muhabet eden bir muhacirim..

Gerçekten insan, ziyandadır.
Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye etmeye calisan bir garip kullum..

yani bir insani sadece tek bir yönünu alip degerlendirirseniz veya tek bir kismi ile yargilarsaniz haksizlik yapmis oluruz..
insan sinirli olabilir ama adaletlidir de..
isinde KIRICI olabilir ama iyi bir anne veya evlad olabilir!
arada bir hata ve yanlislari da olabilir ama yeri gelince merhamet abidesidir..
parasina duskundur ama sokakta bir cocuk gorse elindeki butun parasini veririr..
demek istedigim insani Rabbim bile yargilar iken günahları sevaplari ,Eksikleri, Fazlalıkları, Güzellikleri ve Kötülükleri hepsi mizan terazisinde güzel ahlaki bile ölçülür.

bizlerde oyle yapalim insani bir butun olarak gorup degerini bicelim.. KAZANMA KUSAGINDA KAYBEDENLERDEN OLMIYALIM olur mu cancagizim..

Hayirdir insallah
Rüyada telefonda haber almak ;gerçek hayatında kendini ifade etmekte zorluk çektiğin yada iletişim kurmakta problem yaşadığın
bir dönem yaşamakta olduğunu ifade etmektedir...bbnn..bbnn..

"dava kapanmış haberin olsun "
kardesim bu ne davasi bilmiyorum ama fazla uzatmaya gerek olmadigi iki tarafinda anlaşarak uzlaşma yoluna gidilmesinin
iki taraf icin de en hayirlisi olduguna isarettir..Allahu Alem..
MAHŞERDE HESAPLAŞMALAR VE KUL HAKKINDAN RABBIM CUMLEMIZI KORUSUN amin..
Hayirli gunler..

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esik olmayın çok teşekkür ederim ayrıca özür dilerim nasıl itap edeceğimi bilmiyorum bu yüzden yorumcu dediğim için çok özür dilerim sizi kırdıysam kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin ben size gönül sızım desem bi mahsuru var mı itap etmem için Alla ha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
est kardesim insan sevdiklerine kırılmaz cunku onlarin samimiyettinden emindir!hakkım helaldir..
kırık bir kalbim vardi Onu da, ben Allah a verdim...
gönül sızım derseniz memnun olurum..

acilangul1

Üst Alt