• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada taze nane görmek

uslu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
günaydın,
rüyamda çok sevdiğim çalışma arkadaşım bana üç yüz lira para veriyor. bir poşetin içine koyuyorum paraları. Sonra aynı poşetin içinde üçe bölünmüş kuru soğanlar görünüyor. Ben poşetin ucunu tam tutamayıp kaçırınca poşetten kuru soğanın 1 parçası düşüyor. Arkadaşım üzülüyor. Ben atmaya niyetleniyorum. Ama soğanlar bembeyaz, çok güzeller. O sırada benim poşetimi arkadaşım yemyesil taze nanelerle dolduruyor. ben bir kaç tane alıp yiyorum. O sırada benim canım çay içmek istiyor. Onun evine gidip çay demliyoruz. Ev güzel aydınlık bir ev. Sonradan o ev benim evim oluyor. İki cephesinde kocaman pencereleri var. O pencereler odaya aydınlık dolduruyor. O sırada ev seka özürlü insanlarla doluyor. Ben gelmelerinden memnun değilim. Benim beklediğim bir misafir var. O gelmiyor.
Hoşçakalın.
Yorumlarınız için teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gunaydin.jpg

günaydın..gününüz aydın gönlünüz ferah olsun.
Hayirdir insallah
Bilindiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında rüyayı gören kişinin O An içinde bulunduğu ruh hali, yaşı, cinsiyeti, eğitimi ve sosyal durumu,
rüyanın görülme zamanı, gerçek yaşamındaki endişeleri ,beklentileri ve sevinçleri ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların r
engi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak yorum yapılır.

Rüyada nane görmek yeşil nane, taze nane, para olarak yorumlanır...ama para gam ve keder,dedikodu, agir kelamdir..
yani her rahmettin icinde zahmet ve kulfetti ,sorumlulugu ile gelir..
Rüyada nane görmek Tefekkür etmeye karmaşık ve kararsiz oldugunuz bir konuda sadece kokusuna bakisi ve dis gorunuse aldanmadan bu olayda
bu karar da ;kaybedip kazanacaklarinizin muhasebesini yapilmasina isarettir..

Kaybetmek, insana özgü bir şey; aşk'ı kaybetmek, mücadeleyi kaybetmek, bir sınavı kaybetmek, insanları kaybetmek.
Çıktığımız yolların hep bir yerlere çıkması ve çıkmaz sokakların tek çıkan yol olması, bunlarda bizim imtihanimizdir mesela...
Çünkü hayatta "Neden yapmadım ?" diye pişman olmaktansa. Hep, "Yaptım" diye pişman olmayı seçenlerden oldugunuza isarettir..
Beni ne kadar seviyorsun? sorusu bir kayıptır mesela, Beni neden sevmiyorsun ? Beni neden terk ediyorsun ? sorunun cevabi kazanctir messela..
Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir.

Ruyada birine para vermek para almak ;güven, öz değer, başarı ya da maddi değerler,ve gerçek yaşamda duygusal durumunuzu yansıtır.
Rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve üzüntülü bir durum var demektir.

kötü kokulu sebze olan sogan ile güzel kokulu naneyi bir arada gormek..birbirlerini tamamlayan ,ilişki ve dostluklar
uzlaşma, uyuşma, ödün, taviz, ödün vererek anlaşmaya delalettir..
semboludur..

Rüyada güzel, aydınlık temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir...
Rüyada pencere görmek hastanın iyileşmesine, bekarın evlenmesine, üzüntü ve
kederi olanın bunlardan kurtulmasınin semboludur..
UNUTMAYIN..Herkesin gönül penceresi kadar ayışığı düşer..Gönül evine!!

"O sırada ev seka özürlü insanlarla doluyor. Ben gelmelerinden memnun değilim "

Allah her zaman guzel bir ruhu guzel, kusursuz bir bedene vermemistir!!temizliğin,saflığın ve iyi niyetin simgesi.
Rüyan, başına gelecek bir olay nedeni ile iyi niyetini ,sefkat ve insanligini kaybederseniz üzücü sonuçlar yaşayabileceğin konusunda sizi uyarıyor...

Yanımızda mutlu insanlar, başarılı, güvenilir insanlar görmek istemiyoruz. Bizden beter insanlar görmemiz lazım, sevmemiz için.
Çünkü bizim müthiş bir egomuz var. Ağlasın, üzülsün, başına her türlü melanet gelsin, ben onu seveyim, sarayım, nüfusuma alayım…
bu nasil bir benciliktir Allahim..Kissadan Hisse her kes Gönül penceresince nasiplenir insallah.
hayirli gunler...

Üst Alt