• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tavuk görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler kardeşim. Ben cuma günü rüyamda herhangi bir apartmandayım. liseden hala görüştüğüm sevdiğim arkadaşımın dedesi ölmüş aynı apartmanda annemde söyleyip yukarıya çıkmak için asansörün yanına geliyorum ve iki tane kız ben binmeyeyim diye düğmeye basıp birden çıkarım diyorum ve asansörü beklerken bakıyorum ki kızların bindiği asansör kalmış yarıda yukarıya çıkmıyor. Ben de haliyle oh oldu diyorum ve ben diğer asansörle çıkıyorum yukarıya. Çıktığımda arkadaşımın dedesini görüyorum ölü biçimde. Baş sağlığına gelmiş bir kaç kalabalık. Sonra arkadaşım gülmeye başlıyor gülümsüyor hafif ve diyor ki( benim gördüğüm şekildeki halini kasdediyor) ben o şekilde görünce sandım ki öldü diyor ve meğerse dedesi ölmemiş ve kapıdan içeriye tavuk giriyor. Ben tavuğun girmesini istemiyorum kapıyı kapatmaya çalışıyorum ama yine de giriyor sırf dedenin sağlıklı olduğunu görebilmek için geliyor ve ayağını sırtıma koyuyor ben de itmeye çalışıyorum tavuğu. Ayağını sırtımda hissediyorum yani daha sonra kuvvetimle ayağını kaldırıyorum sonra çıkıyor tamam gördüm diyip ama dede hala hasta yatağında yatıyor rüyamda.

Rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyada tavuk görmek ;Güzel ama ahmak arkadaslara .özgüven kaybını ve iradesizliği sembolize eder.
Ayrıca çok fazla gevezelik ve dedikoduyu işaret eder. ..
ayni zamanda kendinizi facebook ta deşifre ederek herkese kendi kendinize acilan pencereler yapmayin.. Biliyorum Siz iyi bir KIZ,
iyi bir insan olmaya calisiyorsunuz..
ama biraz ozel gizli ve gizemli..sır muamma bilinmeyen hikmet esrarengiz olsaniz Sevdiginiz tarafindan daha cok bilinmek istersiniz..
malesef bugun ku genclik acik bir kUTU gibi.. acilma kesf edilebilme gibi bir heyecani vermiyorlar...
Dert ,ACI ve Sorunlarinizi paylastiginiz kisiler inanin Sizin dertlerinize cozum bulma pesinde degil Sizin Zayifliginizi, gormek, icin Sizin pesinizdeler..
Gercek Dost ile Sahteyi ayirt edebilmeyi ogrenin..
bir de Bugun Normal insan bulmak zor.. Hayal ,ruya, kaf daglarinda gezenlerden UZAK Durun..
hepimizin hayalleri, ruyalari var!!Ama ayaklarimizin da yere degip realiti gercekler ile zaman, zaman yuzlesip hayatimizin muhasebesini yapmaliyiz Bu gidisat Nereye?
Bir insanin gecmisini ve su an icinde bulundugu ortam ve durumu bilirseniz inanin nereye gittigini ve varacagini da kestirebilirsiniz...
Sizin Samimiyettinizi sevdigim icin Sizin ile biraz dertlesmek istedim...

Tavuklar aynı zamanda bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak, mutluluğa ermek anlamına gelir.
Bir de aile yaşamınızın huzurlu ve refah içinde olacağına işaret eder.
Hayirli gunler kardesim.. Tekrar bekleriz...

kgüll..,

Üst Alt