İyi günler kardeşim. Ben cuma günü rüyamda herhangi bir apartmandayım. liseden hala görüştüğüm sevdiğim arkadaşımın dedesi ölmüş aynı apartmanda annemde söyleyip yukarıya çıkmak için asansörün yanına geliyorum ve iki tane kız ben binmeyeyim diye düğmeye basıp birden çıkarım diyorum ve asansörü beklerken bakıyorum ki kızların bindiği asansör kalmış yarıda yukarıya çıkmıyor. Ben de haliyle oh oldu diyorum ve ben diğer asansörle çıkıyorum yukarıya. Çıktığımda arkadaşımın dedesini görüyorum ölü biçimde. Baş sağlığına gelmiş bir kaç kalabalık. Sonra arkadaşım gülmeye başlıyor gülümsüyor hafif ve diyor ki( benim gördüğüm şekildeki halini kasdediyor) ben o şekilde görünce sandım ki öldü diyor ve meğerse dedesi ölmemiş ve kapıdan içeriye tavuk giriyor. Ben tavuğun girmesini istemiyorum kapıyı kapatmaya çalışıyorum ama yine de giriyor sırf dedenin sağlıklı olduğunu görebilmek için geliyor ve ayağını sırtıma koyuyor ben de itmeye çalışıyorum tavuğu. Ayağını sırtımda hissediyorum yani daha sonra kuvvetimle ayağını kaldırıyorum sonra çıkıyor tamam gördüm diyip ama dede hala hasta yatağında yatıyor rüyamda.
Rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
Rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.