• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tatlı görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Önümde bir yol var, yolun içinde ayaktayım, önümden bir vasıta ile biri geçiyor bir kaç metre öteden u dönüşü yapıp tekrar önümden geçerken sağ elime 3 tane büyük fıstıklı baklava koyuyor, baklavalardan bir dilimini yiyorum. Yolun karşısına geçiyorum, lokanta gibi bir yere geliyorum. Çay bardağı ile demi, kıvamı, rengi gayet güzel olan çay ikram ediyorlar. Daha sonra kaliteli sucuk arıyormuşum, aslen maraşlıyım maraş sucuğu imiş, bir aktara giriyorum, duvarlarda her yerde çeşit çeşit bitkiler var. Derken duvarda asılı 2,3 tane çok güzel ve oldukça kaliteli ütülü gömlek görüyorum.Birinin rengi koyu mavi, birinin gri gibi. Şaka ile karışık birini istiyorum oranın sahibinden, O da-bu tanıdığım kişinin düğün salonu gibi bir işletmesi var- gülerek diyorki akşam düğün var o zaman giyecez biz onları diyor.
Birde tanımadığım, uzun boylu,sarı saçlı, mavi gözlü çok güzel bir bayan giydiğim lacivert takım elbisenin bana çok yakıştığını,kaliteli giyindiğimi söylüyor. Halbuki gömlek olarak kaliteli fakat çokda o takımın içine gitmeyen bir gömlek giymişim. Bir taraftanta bayanın güzelliğinden etkileniyorum, çok güzel biri olduğunu düşünüyorum.

Biliyorum biraz karışık ve uzun oldu ama yorumlarsanız çok sevinirim, çok merak ediyorum. K.Maraşlıyım, 30 yaşındayım.
İyi geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam..Hosgeldiniz Kardesim.
Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin . Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

Hayirdir insallah..
uzun ince bir yoldayım,
gidiyorum gündüz gece” “ bilmiyorum ne haldeyim, gidiyorum gündüz gece”
ne çare Geçtiğin dikenli yolları, aldığın elemli nefesleri boş sanma..

Rüyada tatlı görmek veya yemek helâl rızka zenginliğe ferah ve geçime delâlet
eder.
Rüyada lacivert renkli elbise giydiginizi görmek resmi bir toplanti veya bir yakinizin düğünnisan gibi ozel bir yere davet edileceginize delalet eder.
lacivert uğur hayır huzuru temsil eder.

Bazilarina göre: Rüyada lacivert renk çok çekingen bir tabiatiniz oldugu için hiç kimse ile dost olamayisiniza ve daima yalniz ve sakin yasamayi tercih ettiginize
derin bir sezgi gucune sahip oldugunuzu ve cok da anlayisli guzel bir insan oldugunuza delalettir..
Haydi her seyin HAYIRLISI yeni bir baslangic , degisim, gelisim seklinde yorumlanir..Allahu alem...
Hayirli aksamlar...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım bugün sabah kız kardeşim bir rüya görmüş bize anlattı. Ben pek bir anlam veremedim hadi biz ev ahalisi durumu düşündüğümüz için bilinçaltı etkisi olabilir. Ama kız kardeşimin kendi telaşeleri olduğu için bu olayı düşünmeye pek vakti yok bu yüzden tabirini merak ettim abla.

Kız kardeşim rüyasında eşimin annesi ile abisini görmüş annesi sürekli yalvarıyormuş kurtarın onu o bataktan diyormuş. Kız kardeşimde bu haliyle kim kabul eder diye sormuş işte bizde bu yüzden buraya geldik bu haliyle sizden başka kimse kabul etmez. Siz başına bir kötülük gelmesini istemezsiniz o batakta olmasını istemezsiniz derken abiside başını önüne eğmiş kaldıramıyormuş. Sonra sanki annemde ordaymış ve tatlı yapmış onlarla beraber tatlı yediklerini görmüş. Bu rüyanın tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi Hayr olsun bilinçaltı etkisi olabilir..
yada kız kardeşin,şu anda gerçek hayatında bir iç hesaplaşma yada bir vicdan muhasebesi yaşamakta olduğunu ve bu yüzden
ciddi bir zihinsel yorgunluk dönemi geçirdiğini simgelerken, bu yorgunluk sebebiyle eşiniz hakkında kaygılarınızın arttığını temsil etmektedir...

Rüyada tatlı görmek veya yemek;
helâl rızka zenginliğe ferah ve geçime delâlet eder.
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin...selametle..

acilangul1

Üst Alt