• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tartışmak

Niaqara

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ilk öncelikle tekrar yine rüyamı tabir için geldim şimdiden tabiriniz için teşekkürler.
ben rüyamda evimde annem ile konuşurken ablamla aramda tartışma çıkıyor o kadar çok hararetleniyor ki anlamsızca büyüyor rüyada küfür bile ağızlarımızdan çıkıyor sonunda balam odasına gidip geldiğinde elinde kırık neyim ve parçaları duruyor tabi bu duruma sinirle çok üzülüyorum ve kalp sıkışması oluyor ve sonrasında 10 sn sonra uyanıyorum uyandıktan sonra bile kalbimde hala bir ağrı vardı bunun sebebini de sorayım şimdiden cevaplarsanız sevinirim ellerinize sağlık iyi günler
Kubilay Başkaya Yaş 22 Kocaeli/Gebze İşçi Bekardayi;.:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla, gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise, gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntılarımız rüyalarımıza yansımaktadır. .... Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...
yaşadıklarımız ve rüyalarımız da aynı şekilde, ruhumuza yansıya
cak ve altında ezilince, huysuzlanmakta, bu da bedene sıkıntı olarak yansımaktadır.
O yuzden bazi ruyalardan sonra sabah kalktigimizda yorgun veya sinirli veya mutlu oldugumuzu hissederiz...

gidin Ruya yorumlarina ve ruya sahiplerine bakin her ruya aslinda sahibinden yasanan ortamdan uzak degildir...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski, kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca, bu çözülmemiş sorunları hallederek, sorunu kapatma anlamına da gelir...
Gördüğünüz rüya, ablaniz veya bir kadin, KIZ ile gerçek yaşamınızda aranızda bazı çatışmalar olduğunu ve bunların genelliklere olaylara bakış açınızdaki
farktan kaynaklandığını simgelemektedir...
Sabri ve anlayisi, hosgoruyu ogrenmeseniz bu olaylar Sagliginizi da etkiliyecegine delalettir..
Hayirli Gunler..

hasobam07

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Otobuste Biriyle Tartışmak

Selamün Aleykum Öncelikle Arkadaşlar
Ben Rüyamda otobusteydim
İkizimde(erkek tek yumurta) vardı
Sonra Suratını tam goremedim biriyle bn tatırşmaya başladım ne konuştugumuzu anlamadım ama tartışıyorduk surekli sonra ikizim onla tartıştı sonra otobusten indik oda indi bu arada o kişinin karnıda buyuktu (şişik ti yani bole) gobegi gozukuyordu sonra dedim kardeşime boşver bırak gidilm fln derken uyandım
Yorumlarınızı bekliyorum ALLAH razı olsun ne zman konu açsam cevap veriyorsunuz çok memmunum bu siteden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...
Rüyada otobüste kavga görmek veya kavga etmek;
Gördüğünüz rüya maalesef iyi mesajlar vermemektedir, olumsuz haberler işaret etmektedir.
Rüyanız bulunduğunuz ortamda çok fazla dedikodu yapıldığını, hatta size bir iftira atılmış olduğunu veya atılabileceğini,
buna karşın sizin uyanık olup, sorunu kısa yoldan çözmeniz gerektiğini ifade eden Tedbir ve temkin Ya hu...uyarıcı bir rüyadır

Kör cehalet çirkefleştirir insanları! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var...
Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

acilangul1

inur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tartışmak görmek

Selamun Aleyküm. Rüyamda 5 yıl önce kafasında kurduğu kıskançlıklar yüzünden kötü niyetli olduğunu anladığım,telefonda tartışıp bir daha da görüşmediğim bir kızla tartışıyordum.
Ben masa başında oturup insanları kayıt ederek içeri aldığım (AVM kadar büyük bir yer, oranın danışması gibi) büyük bir yerdeyim.Önce ablası geliyor ve ben onlara kırgın olduğumu belli edip laf söylüyorum sanırım içeri almıyorum. sonra bu kız geliyor sen nasıl böyle dersin diye basıyor yaygarayı bende ona tabi...
Ve tartışma içinde (gerçekte abisi olmamasına rağmen) rüyamda abisiyle beni tehdit ediyor bende nedense ürküyorum belkide biraz korkuyorum... ve yüzündeki nefreti yakın çekimden hala hatırlıyorum bağıra bağıra merdivenlerden iniyor...

Şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada arkadaşı ile tartışdığıni görmek;
Gerçek hayatınızda arkadaşınızla ,çevreniz ,Halk ile olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekli diye yorumlanir..

Etrafima bakiyorum her kes bir Huzursuz!!hiç kimse kendisi ile konuşmuyor ,kendisi ile barışık değil!!
herkes kendi içindeki kendi kendisi ile kavgalı Dışardaki tartışmadan çok kendi içindeki tartışma;ürkütüyor ,korkutuyor bizi..İnsan hayatında bir kere de olsa bahar temizliği yapmalı....
kalbindeki, kini,tartışmaları, kırgınlığını ve kızgınlığı ,öfkeyi,atmamalı..keskin sirke küpüne zarar ,olduğu bilmeli...

kendinle az küs dur, az sorgula hele!! hemen barışmayıver. her sorgusuz sualsiz hemen barışmalarından sonra bir adım daha sen olmaktan uzaklaşıyor musun?
yoksa her kendinle barışman seni temiz yaradılışına mı döndürüyor...etrafimdaki insanlar ile durmadan tartışıyorsan bir yerlerde bir hata, eksiklik olmali diye kendini hele bir vicdan mahkemesinde yargıla...kissadan Hisse...

KENDİNLE BARIŞIK OLMAK
KENDİNLE BARIŞ, DÜNYA SENİNLE BARIŞMAYA HAZIRDIR.
HALA ANLAMADINIZ değil mi?
Önemli olan HAKLI ya da HAKSIZ olmak değil!
Kavganın KAZANANI yoktur.
Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz.
Önemli olan KALP kırmamak.
Önemli olan YARGILAMADAN,
Karşılıksız SEVEBİLMEK ve İYİLİK yapabilmek.
Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak, BİLGE olmaktır.
Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece, o sizi KONTROL etmeye devam edecek.
Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa ASLA MUTLU olamazsınız.
Albert Einstein

Üst Alt