• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tarihi eser görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönül sızım,
Hayırlı kandiller, Allah dualarımızı kabul etsin inş.
Ablacığım ben dün gece bir rüya gördüm, ortağım ben ve iki arkadaşım bir köye gittik. Ama köyün yarısı boş ve tarihi bir köy, bana bir işaret gösterildi çember bir işaret, o çember işareti olan evi arıyordum. Güya o işaret, bir gömü belirten işaretmiş. O işaretli çember işareti olan evi buldum 3 veya 4 katlı bir binaydı burası. Dedim işte burası, o ev burası dedim. Bilmiyorum ne anlama geliyor.
Ablacığım yorumların benim için inan baş tacı.
Allah razı olsun senden ablacığım bu gece ne olur beni de dualarına dahil eder misin?acilangul1acilangul1acilangul1.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Gönül Dostum..
Size de Hayırlı kandiller, Allah dualarımızı kabul etsin inş.HAKKIMIZDA en HAYIRLISINI nasip etsin..
Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir
ve üç ayların ilk kandil gecesidir. cumlemize Hayırlı olsun..
ins. bu gece butun Din kardeslerim ve islamiforumlar.net ailesinin üyeleri icin Dua edecegim..

Hayırdır insallah.
Rüyada tarihi eser aramak,görmek gerçek yaşamınızda bir gerileme, geriye gidişi temsil eder.
Tarihi eser bulmak veya satın almak ise sizin geçmişteki bazı duyguları hatırlamak yada yendien yaşamak için çaba sarf ettiğinizi,geçmişteki olaylara TAKILDIGINIZI işaret eder...

Rüyada tarihi ev görmek;
siz Sevdiginizin geçmişteki evi,ailesi ev ortamini dert etmeyin rahat birakin ki kendi ev ve yuvaniza konsantre olup inşaa edebileseniz..
O çember,dert halkasindan cikin artik!!
bir çok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak, mutluluğu yakalamak icin geçmişte yasanan olay ve tadsizliklari unutmak gerektiginize delalettir..
Bugün yaptiklariniz geleceği inşa ettigini unutmayin..
Hayırlı kandiller ..Selamet ile Hayra kalin...

duaa..

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin tekrar hayırlı kandiller

Üst Alt