• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tarak görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, Hayırlı pazarlar efendim bir bayramda dolayısı ile geldi ve geçti, herkesin geçmiş bayramını kutlar seneye ulaşmak nasip eder.

Ben dün gece hatta bu aralar sıkca ailemiz için çekirdek ailemiz için bir cesaret gösterip bir girişim yapmak gerektiğini düşünerek eşimede düşüncelerimi dile getirdim lakin bir girişim yapmak için bir miktar sermaye gerekiyor bu durum bizde zayıf cesaret diyorum borç yiğidin kamçısıdır diye düşünmek istiyorum.

Bu gece rüyamda erkek kardeşim( ismi Gürkan) benim saçlarımla uğraşıyor, elinde bir tarak ve makas saçlarımı düzeltecekmiş bende kendimi onun ellerine teslim ediyorum yalnız kardeşimin eşi ( yengemin ismi Zeynep) kardeşime yapmamsı adına uyarıyor fakat o dinlemedi ve saçlarımı kulak hizama gelecek şekilde kesiverdi baktım aynaya ve hiçbirşey söylemedim güzel olmuş dedim.

Birde iki komşumu da gördüm Komşum(ismi Nurcan) oğlunun burnu akmış önce nurcan siliyor çocuğun burnunu bakıyorum gene akıyor burnu elimdeki beyaz selpakla çocuğun burnunu sildim.
İsimleri belirttim belki bir anlam mana teşkil ediyordur, bilemedim. Hayırlısı olsun.

Ayrıca, birşey paylaşmak istiyorum. Benim amcam köyde yaşayan bir insan bundan çoook seneler önce dedem sağken amcam ve çocukları köyde yaşarlarken babam ve diğer amcam köye yardım ediyorlardı hem babalarına bakıyor diye işte, amcam bunun rehaveti diyorum kulağının üstüne yattı tembellik etti dedem vefat etti, bizler büyüdük masraflar büyüdü ve yardımlar öncesi kadar yapılamadı birtek babamın amcama kalıcı iyiliği amcamın emekli olmasında etken oldu. Açıkcası şimdi ben bu durumu Allahım yaşamak istemiyorum, çünkü babam olsun görümcem olsun çocuğumun eğitimi için ellerinden geleni yapıyorlar birgün bu yardımlar bitecek ve o vakte kadar bizimde yani eşimle çaba sarfetmek gerektiğini düşünüyorum, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam, Hayırlı pazarlar Sizin de geçmiş bayramını kutlar seneye ulaşmak nasip olur ins. Hayirdir insallah..
dikkat ettiniz mi her rüyanizda gelecek icin hep cesaret ,ve korku arasinda zaman kaybediyorsunuz...
içinde bulunduğunuz ortam ve şartlardan memnun iseniz mesele yok!!oldugunuz yerde kalin!!
yokk yokk!!içinde bulunduğunuz ortam ve şartlar sizi farkli çözümler aramaya yönlendiriyorsa..
Kader karşımıza çıkardığı yenilikler ile akmamizi, yol almamizi istiyor demektir..

Bir arkadaşim var avukat asistani olmak icin okudu bitirdi ama yuzlerce yere başvurdugu halde her kapi yuzune kapandi derken aradan yillar gecti...
gecen yaz ona dedim ki belki de Senin bu avukatlik meslegin olmiyacak..Rizkin o kapida yok işte..
belki de farkli bir çözüm, farkli bir yol RIZK kapisi bakmaya ne dersin..ve arkadaşim dinledi kendi cocuk yuvasini acti.. her sey cok kolay oldu..cok da başarilli..
demek ki İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Rüyada tarak görmek, sevince, menfaata, refaha ve korkudan emin olmaya delâlet eder.
Rüyada saçını kestirdğini gören kimse rahatlar bir sıkıntıdan kurtlulur...
Rüyada Burun Akıntısı görmek'; bir yetersizlik duygusunu simgeler. Kendinizi güven içinde hissedeceğiniz bir yer arayışını işaret eder

Başkaları ne diyecek diye düşünmekten vazgeçin..
Dereyi görmeden paça bir an önce sıvanmalıdır. Yoksa hepten ıslanabilir..hasta olabiliriz...
Hayirli gunler..

Üst Alt