• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığım bir kız görmek

excalibur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar
ben rüyamda gerçek hayatta tanımadığım bir kız gördüm, beni kovalıyordu bende kaçıyordum. Derken birden durdum ve beni neden kovaladığını sordum. Bana beni sevdiğini söyledi ben de beni nerden tanıdığını sordum sanal alemde ortak bir arkadaşımız sayesinde beni tanıdığını söyledi ve sonra beraber gezdikten sonra tekrar görüşmek üzere ayrıldık. Kız yabancı uyrukluydu bu arada şimiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar hayirdir insallah..
hiç kimse rüyasında tanımadığı birini göremez, gördüğü kişiyi tanımıyorsa bile illaki bir yerlerde görmüştür ve hafızasına kazınmıştır..
yada Hayal ettigi kurgu filim gibi olmasini istedigi.. sevilmek, istenmek, arzu edilmek duygusunu yansitir..

rüyadaki hiç tanınmamış kişi bütün tanıdıklarınızın farklı bir yüzü olabileceği gibi ta kendiniz de,kendi nefsiniz de olabilir...
onu tanımaya çalışmaktan çok sana ne anlatmaya çalıştığı ve Sizi neden kovaladigi ile ilgilenilirseniz kendinizi ve çevrenizdekileri aslında ne şekilde tanıdığınız hakkında bilgi veririr...

"Bana beni sevdiğini söyledi ben de beni nerden tanıdığını sordum sanal alemde ortak bir arkadaşımız sayesinde beni tanıdığını söyledi "
Internet’te çok fazla zaman geçirilmesinin insanları yalnızlığa,sürüklediği, bireyleri ait olduğu sosyal çevreden koparttığı, akrabalık ve arkadaşlık ilişkilerini zayıflattığı, gerçek..
ruyanizin yorumu ;Sanal alemde fazla takilirsaniz hep hayali ilişkiler ile vaktinizi beyhude harciyacaginiza isarettir..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt