• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanıdık erkek görmek

dumra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanıdık erkek börmek, rüyada tanıdık birini görmek.
Selamun aleyküm hocam, iki gün üst üste gördüğüm namaz kılıp uyuyup gördüğüm rüyalar.(tanıştığım kişi ile 2-3 kez görüştük sadece arkadaşız.)Ben bu rüyaları gördüm.
Tanıdığım erkeğin babası geliyor aniden karşıma sonunda karşılaşabildik kızımızla değip sarılıp öptü.
Tanıdığım bir erkek başka bir şehirde büyük bir iş yerinde, ben karşı binada pencereden onu görüyorum, beyaz kıyafetler içinde önce başında peruğu çıkartıyor, suyun altında kıyafetlerle duş alıyor. Sonra asansörde elime bir ütü veriyorlar üst kata çıkarıyorum. Bulunduğun şehir çok güzel düzenli bir yer. Sonrasında bir eve gidiyorum, tanıdık birileri kedi tüyleri olmuş evi temizlerken görüyorum. O arada bir renkli baykuş başıma çıkıp saçıma sarılıyor bende şaşırıyorum ama bana zarar vermiyor, sevgi dolu sarılıyor. Hocam rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler...

edna1903

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ben sürekli hiç aklimda olmayan, düşünmediğim birini görüyorum, tanıdığım çevremden biri. Bilinç altında kaldığını açıkçası düşünmüyorum, çünkü aklıma pek takmiyorum. Sadece bu defa oldu ve artık soruyu size yöneltme gereği duydum. Gördüğüm bi erkek ve yanında çiğköfte vardı.

Ayse57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm..
Bugün Orucun ilk sabahı niyet ederek uyuduğumda görmüş olduğum rüyamı paylaşmak ve anlamını öğrenmek isterim.uyandığımda güzel hissle uyandım ama tabiki sizin yorumunuz rica ediyorum. Rüyamda tanıdığım bekar bir beyi gördüm, üstünde kırmızı cizgili beyaz gömlek giymiş merdivenden yukarıya cikarken bana bakıyordu. o ara ben de ordan gecerken elimde beyaz kırmızı beze sarılmış yeşil kaplı kuranı kerim tutuyorum, sag elimle bezi acıp bir kere elimi sürdüm ve geri bezi kapatım ve o kişiye tekrar baktım o da bana bakarken uyandım. hayırdır inşAllah sizden yorumunuzu bekliyorum şimdiden Allah razı olsun sizden.

Üst Alt