• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanıdığını tekerlekli sandalyede görmek

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek, rüyada tanıdığını tekerlekli sandalyede görmek rüya yorumu.
Merhaba, rüyamda çok sevip saydığım bir büyüğümün tekerlekli sandalyede olduğunu, konuşamadığını kısacası halinin kötü olduğunu görüp çok üzülüyorum ama kendisi imtihanda olduğunu söyleyip üzülmediğini belirtiyor. Rüyamın manası nedir? yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler kolaylıklar diliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tekerlekli sandalye görmek;
Allah'a şükr etmenin önemine işaret eder. Uyanık hayatınızda elinizdeki değerlerin kıymetini bilmek ve ona göre davranmak,
şükretmeyi ihmal etmemek gerektiğine yorumlanır...
Ne kadar az şükr edip, Cenab-ı Haktan gelene şikayet edip kendini hasta edip stress ve deprasyona giriyorsunuz...

zorlukları yaşamışsınız,yaşiyorsunuz ama Olaylara farklı açılardan yaklaşmak veya başka ifadeyle başkaları gibi yada O tekerlekli sandalyede ki insan gibi
görmeye çalışmak, sıkıntılarınızı azaltıp diğer insanlarla bir arada mutlu ve huzurlu Kendiniz ile barışık olmanizi sağlayacaktır..

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak;
bu rüya reel hayatta her zaman için her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı olmak gereğine, yarının ne getireceğinin belli olmadığına ve Hayatı,
bir baştan bir başa imtihanlar zinciri olduğu bilincinde olmanıza yorumlanir..

Tekerlekli sandalyede birini görmek;
iletişim problemlerine işaret eder. Kendini doğru bir şekilde, yeterince anlatamadığınız kimi durumlar yüzünden karşınızdaki tarafından yanlış
algılandığınızı ve hayatta Önceliklerinizin farklı olduğunu gösterir.selametle..

Üst Alt