• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada takma diş görmek

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim. öncelikle dün bir arkadaşımla dış hakkında konuşmuştuk. Dün gece rüyamda dış doktorundayim ve benim dişlerimi yapıyor ve temizliyor,sonra dışarı çıkıyorum ve bana takma diş (alt ön 4 diş) yaptığını görüyorum. Takma dişler yerinden çıkıyor ve elime alıyorum tekrar takıyorum ve bunu bir kaç defa tekrarlıyorum. Üst ön dişlerimde büyük beyaz ve parlak.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada takma diş görmek akraba, iş veya okul arkadaşlarından birinden kaynaklanan küçük bir sıkıntıya işaret eder.

Rüyasındatakma diş kullandığını görmek, uyanık hayatınızda başkalarından kaynaklanan sorunlardan gelen yükleri üzerinizden atmak istediğinizi simgeler...
"Takma dişler yerinden çıkıyor ve elime alıyorum tekrar takıyorum "

hiç bir şeyi kafanıza takmayın önce sağlık..
hayatta çok şeyi kafamıza takmamızın aslında hiç gereği olmadığını ve ufak tefek şeylerle kafamızı boş yere meşgul etmenin ne kadar gereksiz
olduğunu bir anliyabilseniz..

Hayatı ,kaderi akışına bırakıp yaşamayı hiç denediniz mi?
Hiç, sizin istediğiniz gibi değil de hayatın Sahibin istediği gibi yaşamayı denediniz mi?
Bazı şeyleri kabullenebildiniz mi?
Evet, bazı şeyleri kabullenmek, başınıza gelen ufak tefek şeyleri kabullenirseniz emin olun, çok mutlu olacaksınız.
Herşey olabilir hayatta sizin dışınızda gelişen, sizin beyninizi mesgul eden, hepsini bir kenara atın...
Rahat olun.Yapacaklarınızı yine yapın.Ama sizin dışınızda gelişen hiçbirşeyi kafanıza takmayın.Söyleceğiniz tekşey su:
DEMEK Kİ BÖYLE OLMASI GEREKİYORMUŞ

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...
ve her sey gecici oldugunu bir gun anliyacaksiniz...
Hayatı ciddiye alın, önemseyin, ama sizin dışınızda gelişen sizin için kötü olan şeyleri hiç önemsemeyin, çünkü mutlu olmak sizin elinizde...
ayni o Takma dişler yerinden çıkıyor ve elime alıyorum tekrar taktiginiz gibi..
Sizi rahatsiz ve huzursz edenleri hayattiniza katmayin..belli bir mesafede ve cekmecede tutabilirsiniz...

Rüyanız bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu bu dönemde bazı küçük kayıplar kırgınliklar yaşadığınızı biraz sıkıntı çekeceğinizi
ancak sabır ve gayret ile bu dönemi atlatıp rahat ve mutluluğa erişeceğinizi simgeler..
Öfkeyle kalkan zararla (ziyanla) oturur... bunu unutmayin
Hayirli gunler..

acilangul1

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim.İyi akşamlar

Üst Alt