• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada takip edilmek

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, hayırlı günler.
Rüyamda, taksiden inip eve gidiyorum ve giderken arkamda tanıdığım fakat hiç konuşmuşluğum yok bi erkek benimle birlikte yürüyor. Başta, başka yere gittiğini zannediyorum ama benim arkamda beni takip ediyor. Ben de uzun bir kaban giymişim, yürürken hapşırıyor. Ben de çok yaşa diyorum, o da bana çok yaşa diyor. Sonra konuşmaya başlıyoruz ve parka gitmeye karar veriyoruz ve ben eve uğrayıp buzdolabına bakıyorum, etli pide var dolapta. Evden de kuzenimi de alıp dışarı çıkacakken balkondan bakıyorum, babam kendini aşağı atmış. Ben telaşlanıyorum, bağırıyorum bir ambulans çağırın diye. Kapının önünde de komşular salça kaynatıyor ve hiçkimse oralı olmuyor. Ben babama diyorum nasıl yaparsın, bunu senin inancın daha fazla senden beklemezdim diyerek sitem ediyorum babama. Hayırdır inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Size de hayırlı günler kardesim..
hayırdır insallah..
Rüyada takip edildiğini görmek ;gunluk yasantinizda bazi endise
kaygilariniz ve kararsizlik oldugunu haber verir.
Sizinle sizi takip eden kişi arasındaki mesafeyi hesaplayın, bu mesafe sizinle halletmeniz gereken mesele arasındaki katetmeniz mesafeyi temsil eder.

"sonra konuşmaya başlıyoruz "
endise kaygilariniz ve kararsizliginizi ancak konuşarak hal olacagina delalettir..
bir değişim dönemi yaşamakta olduğunuzu, bu dönemde bazı kaybetme korkuları içinde olduğunu simgelerken, hayatında önemli değişiklik ;
olacağını işaret etmektedir..Rabbimher seyin en iyisini bilendir..

"balkondan bakıyorum babam kendini aşağı atmış "
babanizin gecici maddi, manevi, duygusal, ruhsal sıkıntı verecek bir durumla karşılaştigina yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimcisi olsun..

Rüyada Biber salçası görmek; Acı söz duymayı simgeler. Duyacagınız Sözlere, Can sıkıntısına işarettir.
Biber yediğini görmek; Sizin edeceginiz Acı bir sözü ifade eder.

"komşular salça kaynatıyor "
etrafinizda yaşanacak olan Karışıklıga delalet eder..
Hayirli gunler...

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a Allah razı olsun sizden hayırlara çıkar inşallah

Üst Alt