• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tadilat yapmak-görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tadilat görmek rüya tadilat yapmak rüyada ev tadilatı yapmak
Selamünaleyküm, eşimle birlikte evimizde tadilat yaptırmak istedik, bazı sebeplerden ötürü ev tadilatına başlayamadık. Babam bize evi tadilat yapacağınıza şurada yeniden yıkılıp yapılacak evler var diyor ve oraları görüyorum. Ayrıca yan odada uyumakta olan bir bebek varmış.
Bu gece rüyamda ben görümcem ve oğlu bir araba içinde biryerlerden geçiyoruz fakat geçtiğimiz yol üzerinde bazı binalar yıkılmış görüyoruz biz yola devam ederken ben birden yol bitmiş yolun sonunda bir ev var ve o evde bir kadın ve ailesi vardı evin önü denizdi, ufka bakar gibi sonra görümcem ve oğlu bir merdivenden yukarı çıktılar ve ben onlara süt götürdüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı pazarlar, Ve Aleykümselam ,Rüyaniz hayr olsun..
"bize evi tadilat yapacağınıza şurda yeniden yıkılıp yapılacak evler var diyor " doğru diyor..Geçmişe,takılmak,onarmak vs yerine hayata ve iş hayatina yeniden başlamak ;
İnşallah Herkes İçin daha Hayırlı olmasina yorumlanir...

Rüyada yıkılmış binalar görmek;hayatınızda bir şeyin bitişini simgeler. Bu bir hayalin sona ermesi, bir umudun tükenmesi yada bir projeden vazgeçme olabilir...
amaa unutmayin ki;Her Bitiş Yeni Bir Başlangıçtır ...
Bugün bitti diye üzüldüğümüz bir çok olay, sonrasında yeni başlangıçlara vesile olduğu icin Rabbimize hamd ederiz...
Geceyi düşünün. Karanlık, kasvet, hüzün ve korku verir bir çok insana. Birde gündüzü düşünün.Aydınlık, ferahlık,güven, devam eden bir yaşam.
Tercih hakkı verilse kimse istemez sanırım geceyi. Gündüzün aydınlığı güvenliği varken kim, neden geceyi istesin değilmi ama Gece de bir nimettir;
insanlarin uykuya ve dinlenmeye ihtiyaci vardir..insan Robot değil ki...

Bir çok insan çalışmaktadır. İnsanların işleri gündüz gibidir, kaybetmek istemezler. Çünkü bir şekilde o işyerinin kurallarına uyum sağlamış, işini ve iş arkadaşlarını kabullenmiştir.
İş kaybı ise gece gibidir. Karanlık, hüzün, belirsizlik, korku
İş hayatı ne kadarda zor olsa, işsizlik korkusu daha ağır basar. Bir çok insan Gecenin karanlığını yaşamamak için Tan vaktinin güzelliğinden mahrum olur.
Oysa bir müddet karanlığa tahammül gösterilse Tan vakti, yani yeni bir iş hayatı onu beklemektedir.Belkide diğer işinden daha iyi imkanı, daha iyi iş arkadaşları olacaktır.

Her bitiş yeni bir başlangıçtır aslında.Ve yeni başlangıçların olması için bir takım bitişlerin olması kaçınılmazdır.
Öyleyse bitişlerin ardından üzülmek yerine, yeni başlangıçlara hazırlanmak en iyisidir.

rüyada süt görmek;Süt, insan ve hayvanların yavrularını beslemeleri için vücutlarının ürettiği mucize bir besin maddesidir.
Allah onu o kadar mükemmel yaratmıştır ki, bir bebek için gerekli tüm vitamin, mineral ve proteinler muhtevasında vardır.
Bu nedenle süt günlük yaşamda mükemmellik,bereket simgesidir selametle...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumuz için. Herşey herkes için hayırlı olsun ALLAH ALLAH'ına inan kullarından razı olsun. Kem gözlerden sihirden, büyüden, nazarlardan, üç harflilerden, görünür görünmezlerden, yerden ve gökten gelecek tüm felaketlerden afatlardan, kazalardan ve şeytanın şerrinden ve zulmünden ALLAH korusun.

Üst Alt