• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada taç görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
İlme ve Kur'an-ı Kerim'e, çocuğa; Gümüş taç erkek için asalet ve saltanata, şeref ve itibara; altın taç malının eksilmesine, mekruh işlemeye, Altın ve diğer güzel taçlar kadın için evlenmeye, kocası hasta olan kadının tacını çıkarması eşinin vefat etmesiine, Tacını birinin düzeltmesi dinen salim olmaya, Tacın düşmesi ve çıkarılması üzüntü ve keder getirecek gelişmelere delalet eder.

melis34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Taç Görmek

Selamün aleyküm. Rüyada taç gördüm, bir odaya giriyordum. Odada 2 tane altın taç vardı. Taçlardan birirnin üstünde ceviz büyüklüğünde safir taşlar vardı, diğer taçta ise ceviz büyüklüğünde yakut taşlar,ancak bu taçlar aynı zamanda duvak şeklindeydi. Ben ise aynanın önünde duran beyaz altından sade üstünde küçük beyaz taşları olan ama ortasından kırık durumdaki tacı alıp kafama taktım nasıl duruyor diye. Bu taç duvak şeklinde değildi. İçeriden annemin geldiğini duyunca tacı kafamdan çıkardım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada taç görmek ;Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Görünen tacın malzemesi, yapılan işlem ve diğer olaylarla birlikte yorumlanır.

Rüyada Altından taç görmek Hayırlı bir mal edinmeye yorumlanır.
Rüyada başta taç görmek;, taç takmak, bekarlar için iyi karakterli biriyle mutlu bir evliliğe, evliler için çocuk sahibi olarak evliliği taçlandırmaya
ve aile yaşamında güzel gelişmelere işaret eder.

Rüyada Yakut ve safirden taç görmek ;Kuvvetli olmaya, durumlar ne olursa olsun bunları atlacağınıza yorumlanır.
Sizi öldürmeyen, Sizi güçlendirir ve Size hayata daha farklı bakmayı öğretebilir...Selametle..

acilangul1

Üst Alt