• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Tabutla canlı insan gömmek

LataBaba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

Ben bu gece çok kötü bir rüya gördüm. Yorgun olmama rağmen korkarak ve haykırarak uyandım. İnşAllah rüyamı yorumlarsınız.

Rüyamda yayla evindeyiz. Ve tanımadığım birkaç kişi var. Bu insanlarda altın gibi değerli şeyler var. Ancak insanların yüzünü hatırlamıyorum. Bu 3 insanın altınlarını alıyorum. Ve onları canlı canlı tabuta koyarak onları topraga gömüyorum. Daha sonra ben nasıl böyle bir şey yaparım. Allah'a nasıl hesap veririm diye aşırı şekilde endişeleniyor ve kaygılanıyorum. Sanki dünya başıma yıkılmış gibi. Yine de diğer insanların bunu görmemesi için uğraşırken. Çok sıkıntılı bir şekilde uyandım.

İnşAllah hayırlara vesile olur. Şu an hala etkisindeyim o durumu sözcüklere dökmek imkansız. Allah hepimize hidayet versin. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun
Selamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah'ın rahmeti ,Hidayetti ve bereketi hepimizin üzerine Olsun amin.Rüyaniz hayr Olsun

rüyada diri insan gömmek;
Rüyada mezar,tabut görmek, insanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
gerçek yaşamınızda sizi oldukça rahatsız eden bir sorunun çözümü için gerekli bilgi aslında Sizde ama siz inat edip halene onları,kullanmak yerine toprağa gömüyorsunuz...

Bu rüya bilinçaltınızın sizi irrasyonel davranışlara veya fantezi düşüncelere sevk ettiğini, bu özelliğinizi dengeli kullanırsanız size yararı dokunacağını, dengeyi sağlayamazsanız çevrenizden eleştiri alacağınızı ,Sizi korku ,sıkıntı ve deprasyona sokacağini,ifade eder.

Hayatiniz boyunca iradenizin hakkını verin ..
Nasıl ki Allah göz vermiş, harama bakmamakla o gözün hakkını istemiş, siz de o hakkı ödemeye çalışıyorsunuz. Ya da dil vermiş, tat alma duyusu vermiş, içki içmemekle onun hakkını vermeye çalışıyorsunuz.
Size verilen iradenin hakkını da doğru olanı yaparak vereceksiniz..
iradenize karşi gelmek hakkını verememektir..iradenize karşi gelmek Sizi stresse, deprasyona sokar!!
insanın yanlış bir tavır içerisinde olduğu zaman huzursuz oluyor...Huzursuz bir insan ne kendini ne de karşısındakine huzur verebilir...

Nefse ağır gelen her şey İMAN'A KUVVETTİR..
Rabbim her geçen saniye Kuvvetlenen bir İman nasip Etsin..Aminn Dua ile...

Üst Alt