• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada tabut satın aldığını görmek

afra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamu aleyküm ALLAH (C.C)'ın yardımı ve mağfireti sizin üzerinize olsun...
Dün gece rüyamda iki tabut gördüm biri neşe ağacından diğeri ise normal odundan yapılmış. Birinin fiyatı 600 tl diğerinin fiyatı normal denildi ve bende normal olanı istiyorum dedim ve hemen uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim ALLAH (C.C) razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam cumlemizin uzerine olsun kardesim.. Hayirdir insallah..Rüyada tabut görmek ana rahmini sembolize eder. Bunun yanı sıra ölüm korkusunu ve icinde bulundugunuz ruhsal SIKILMA ve daralmayi da gösterir.
Eğer tabut boş ise bazı uzlaşılmaz yönleriniz olduğu anlamına gelir. Alternatif olarak tabutlar artık kullanmayacağınız fikir ve alışkanlıklarınızı sembolize eder.

Tabutta birini görmek veya kendiniz icin satin aldiginizi gormek;depresif bir döneme gireceğinizi işaret eder. Kendinizi sıkışmış, özgürlüğünü kaybetmiş bir durumda gördüğünüzü anlatır.

Rüyada kendini tabut içinde görmek yakın zamanda ilişkinizin veya bir durumun sona ereceğini gösterir. Yeni bir başlangıç yapacağınızı sembolize eder. Tabut görmek yeni fırsatların işaretçisidir.

Kardesim her ayrilik ve biten bir iliski baska bir umudun baslangicidir..
Bunlarda gecer ve gececek ins.
Hayirli aksam ve Hayirli Cumalar...

Üst Alt