• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tabut gördüm

savasmehmet77

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm değerli arkadaşım. ben rüyamı şu şekilde gördüm;
yanımda bir kişi ile tanıdığım ama kim olduğunu hatırlayamıyorum,başka kimse yok cemaat olarak.akşam tan vakti namaz çıkışı imiş cenaze varmış va namazı kılalım diyorum ve caminin arka tarafına dolandığımızda ise bir değil birçok tabut görüyoruz.tabutların üstüğ kapalı vede içlerinde cenaze varmış.bir cenaze derken birçok cenaze varmış diyorum kendi kendime.ve birde baktım ki, bir tabut küçük,diğer tabutlarda küçük tabutun üstüne binmiş.üstünde duruyorlar.sanki küçük tabut gövde misali diğer tabutlar onun üstünde duruyor. Kısaca rüyam böyle idi.rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.. ALLAH a emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Baris Kardesim..Hos geldiniz..
Hayirdir insallah Tabut ruyalarin bir cok farkli yorumu vardir..
Bu da her kisinin icinde bulundugu Maddi, manevi, ruhani, imani durumuna gore degisir..
Rüyada mezar tabut görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık,tabut görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-gecici Sıkıntı
Ayni zaman da Tabut ana rahmini sembolize eder. Bunun yanı sıra ölüm korkusunu gösterir.
Eğer tabut boş ise bazı uzlaşılmaz yönleriniz olduğu anlamına gelir. Alternatif olarak tabutlar artık kullanmayacağınız fikir ve alışkanlıklarınızı sembolize eder...
aklinizdan, yureginizden gereksiz fikir ve dusunceleri cikarin ki gerekli konulara Konsantre olabileseniz...

Tabutta birini görmek depresif bir döneme gireceğinizi işaret eder. Kendinizi sıkışmış, özgürlüğünü kaybetmiş bir durumda gördüğünüzü anlatır.
Bu rüya bazan olumsuz anlamlar içerir. Sevdiklerinizle ilgili sorunlar yaşayabilir ya da borçlanabilirsiniz.

Rüyada tabut görmek, zorlukların üstesinden gelmeye ve kazanca da yorumlanır..
Yani gecici SIKINtilar seklinde yorumlasak.. Allahu Alem..
Hayirli gunler..

Üst Alt