• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sütlü kahve yapmak

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sütlü kahve yapmak, pişirmek, görmek ne demektir?
Selamün Aleyküm;
Rüyamda araba süren gerçekte tanımadığım bir genç oğlan var ve bende yanındaki koltuktayım omzuna başımı koyup gözlerimi kapatıyorum. Gözlerim kapalı ama dışardan bizi görebiliyorum. O da ben rahatsız olmayım diye çok fazla haraket etmeden arabayı sürüyor. İkimizde gülüyoruz. Üzerinde de beyaz bir gömlek var diye hatırlıyorum. Sonra aynı kişi olsa gerek bir eve gidiyoruz. Annesi olduğunu düşündüğüm uzun boylu sapsarı saçlı oldukça süslü bir kadın var. Annesi ile beni tanıştırıyor ama annesi beni pek beğenmiyor sebebi ise onlara göre ben fakir kalıyormuşım. Kadının alaycı gülümsemesi hep yüzünde. Sonra benden sütlü kahve yapmamı istiyor. Özellikle şeker istemiyor. Bende su kaynatıp kahve ve süt koyup bir beyaz fincana sütlü kahve koyuyorum. Bu sırada o genç oğlanda bana yardımcı oluyor işte mutfakta ve annemi idare et gibisinden bir davranışı olduğunu düşünüyorum. Aynı rüyada ben bir ara eczaneye gidip ilaç yazdırmışım onu almak için tanımadığım bir bayanın arabsında gelmişim. Arka koltuğunda oturuyorum. Eczacı ile o bayan evleneceklermiş. Eczacı da eczaneden çıkıp arabasına biniyor sonra bizim yanımızda, bizim istikametimizin tersi yönünde duruyor. Ben hemen inip ilaçlarımı alayım diyorum ama uyanıyorum. Şimdiden Allah razı olsun.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada sütlü kahve yapmak ;
bekarlar için evlilik, yalnızlar için arkadaş arayışı, işsizler için iş bulma umudu, çiftçiler için bol mahsul, evliler için aile kavgasının son bulması umutlarını simgeler..

süt; ikram, bereket, ilim,Güç, kuvvet, çeviklik
kahve;Sıkıntı,sorun,gam, keder..
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ..

Rüyada sütlü kahve yapmak ;pişirmek, hazırlamak, çevrenizle daha samimi dostluklar, arkadaşlıklar kurma özlemi taşıdığınızı gösterir.
ilişkilerinizi,tekrar gözden geçirmeniz gereken kimi yönler olduğunu temsil eder, bu rüya aynı zamanda yeni insanlarla tanışmaya da işaret edebilir.yaşamınızda kimi yenilikler veya atılımlar yapacağınıza işarettir.selametle..

Üst Alt