Sayin hocam merhaba, rüyamda esimin ailesinin evinde uyuyorduk ve birden haber geldi koyde biri vefat etmis. Esim hazırlanıp taziyeye gitti, bende cunup oldugumu görüp banyo yapmak icin niyetlendim. Tam banyoya girecekken esim ve taziye sahipleri kayinvalidemlere geldiler. Hemen kendimi banyoya attim. Sonra banyoda bi kazan dolusu sütün kaynayip tasmadan lor haline geldigini gordum. Gorumcem bana banyo yapmam icin su getirdi ve süte donustu getirdigi su. Sonra sütle banyo yapmaya basladim ama o kadar dar bi banyoydu ki bi türlü yapamadim banyoyu. Sonra kayinvalidemlerin avlusu bir sürü gencle dolustu kimse beni gormesin diye acele ederken bi iki genc banyoya gelip beni ic camasirimla gorup ciktilar. Esim cok tepkisizdi. Çok telasli ve hosuma gitmeyen bi ruyaydi. Sonra uyandigimda esim de beni ruyasinda gordugunu soyledi. Onun da anlattigina gore annesi ve babasi bizdeyken ben mayoyla iceri gelmisim esim kizmis uzerini giy, ben inat etmisim esim elimden tutup beni babamlara goturmek icin evden cikarmis. Yolda biraz yumusamis bana karsi ama beni terkedip yurtdisina gideceğini soylemis ve o esnada uyanmis. Lutfen bi yorum yazin hocam.