• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada suskun tanınmadık adam görmek

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm..Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada bir yerdeydim.Bir köpek vardı rüyada onu her hafta ziyaret ediyor gibiydim.Tekrar ziyaret edecekken 3 tane siyah kara köpek gördüm hepsi bana bakıyorlardı.Tam sevecektim ki tanımadığım bir adam geldi.Bana baktı ve konuşmadan eliyle dur işareti yaptı.Sonra işaret parmağıyla yeri gösterdi.Sonra köpeklerin arkasında biri daha vardı onun yanına gitti ve çimenliğe oturdu pembe elbiseli ufak kızlar onun paçasına yapışıp sarıldılar.Ağladılar.Peri gibiydiler.Üç siyah köpek onları izledi ve rüyam korkulu bir biçimde bitti.

Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hayirdir insallah..
Hayirdir ustadim her bir ruyanizda köpek oluyor..
Rüyada siyah kara köpek görmek; bir arkadaşının gölge yönünü sembolize eder.
Size yakın bu kişinin karanlık yüzünün ortaya çıkacağını ve onun gerçek niyetini göreceğinizi simgeler...Allahu Alem..
Zarara kendi rızası ile gidene merhamet edelim mi ? bunu cevapladiginizda ruyanizin Yorumu da ins. en guzel sekilde aydinlanacaktir...
Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre temkinli olmakta fayda vardır...
Nefsimin kötülüğünden şeytan ve ortaklarının şerrinden ve Allah a sığının
peri gormek Hayal ile gercekler arasinda gel-git lerdeki Ruh halinizi isaret eder...

Rüyada suskun tanınmadık adam görmek; Talih, Baht açıklığı anlamına gelmektedir..
"Bana baktı ve konuşmadan eliyle dur işareti yaptı " yeterki Siz;SABRI ve Sükut kusanin...

"Sükut eyledim, "kahrı var" dediler... Biraz söyledim ... Biraz konuştum, "zehrini kusuyor" dediler.""
hz Mevlana..

Üst Alt