• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada suda kaybolma

mesut_xx

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm

Ben rüyamda su kanalının yanından gecerken suya düşüyorum ve cırpınmaya başlıyorum cırpındıkca dibe batıyorum ve kayboluyorum
Şimdiden allah razi olsun hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah...
kardesim gördüğünuz rüya, sizin iç dünyanızda bastırılmış sorunlardan bunalmış durumda olduğunuzu ifade etmektedir. Yoğun bir şekilde
bilinçsiz düşüncelerle zihninizi meşgul ettiğiniz işaret edilmektedir.
Daha dikkatli ve yavaş yavaş ilerlemeyi tercih etmelisiniz...
her insan anca hacmi kadarini kaldirabilir...
Kendini koybolmuş gören kişi kendisini olayların akışına kaptırmış demektir. Bu boşluktan kurtulması gerektiğini bildirir.
bocalamak ve bir arayis semboludur..Duygu boşlugu yasadiginiza da delaletir..
Su hem hayat kaynagi ama olcusunu kacirdiginizda insani bogulmasina da sebep olur...

"Dünya insan gemisinin üzerinde yüzdüğü bir denize benzer. Eğer su geminin içine girerse onun batırır. Eğer altında bulunursa onu yüzdürür ve selamet sahiline kadar eşlik eder.'"
MEVLANA
Sonsuz aleme giden okyanusta millet olarak pusulamızı kaybettik. Elimizdeki cevherleri aldılar. İnci, boncuk vererek aldattılar.
O yuzden her birimiz kaybolmus vaziyetteyiz sanki...

Allah cc.her şahsa, ancak gücü yettiği kadar sorumluluk yükler.
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen, ağaca kaldırabileceği kadar dal, insana taşıyabileceği sayıda el takmış..
bizler ise kendi kendimize gereksiz yük,stress, sorun ve SIKINTILAR katarak kendi hayatlarimiz altinda boguluyor ve KAYBOLUYORUz...
Hayirli gunler...

Üst Alt