SELAM ALEYKUM;rüyamda gecen yıl evlenemyi düşündüğüm kişinin kardeşi evleniyor ve ailecek düğününe gidiyoruz.gelin damat herkes orda bende gelinlik giymısım koltuk gıbı bır seyın uzerıne oturmusum..herkes tarafından gıydıgım gelınlık abartı görünsede ben çok mutluyum..söylenenlere hiç aldırmıyorum..gözüm hep sevdiğim insanı arıyor..bazen gözgöze geliyoruz..bazen gözlerinin benden kaçıyor..sonra sevdiğim kişi düğünde bulunan topluluğa sohbet etmek istiyor benden başka hiç kimse dinlemiyor.sonra oda susmayı tercih ediyor ve yanıma oturuyor.bir süre sonra benden arkamda duran 1 sürahi su ve 2 içi su dolu subardağını işaret ediyor..bende dönüyorum vermek için bardakların su dolu olduğunu görünce neyle verecem diye işaret ediyorum O'na..oda diyor ki;ben sana boşunamı sürahiyi gösterdim diyor..bende ssürahiyi uzatıyorum O'na alıyor ve hepsini bi solukta içiyor..ve yanımdanda kalkmıyor bende çok mutlu oluyorum.
bu kadar....not:gerçek hayattada erkek kardeşinin düğünü olucak yakın zamanda bizde davetliyiz........rabbim razı olsun ESSELAMU ALEYKUM VERAHMETULLAH.