Selamun Aleykum kardeşim
Şimdi anlattıklarım uzun surebilir, ne olur okuyup yardımcı olun, çünkü çok endiseliyim. Şimdi rüyamdan önce günlük hayatta olanı anlatmalıyım, çünkü rüyamda onları da gördüm. Şimdi yaklaşık 5 ay önce ablam istemeye geldiler, ablam evet dedi. Çocuk ta evet dedi, neyse meğer ablam o çocukla evlenmek istememiş. Sabah babam ablama kızdı, Yasin büyüdü yaşıtlarının cocukları var dedi. Bu arada babam, ablamı ablasının oğluna vermek istiyordu. Ablamda evlenmek istemediğini söyledi, gene de halam üç oğluna istedi. Hatta 4. sünede istiyecekti ablam izin vermedi. Neyse halam hep evimize gelince veya babamı bir yerde görünce hep ablamdan bahseder. Vay efendim vermediniz şu kızı oğluma falanda filan. Babam da, ablama kakıyor bu olayı. Ablam da babamın ablasının oğullarından bahsetmesinden dolayı kızıp evet dedi. Neyse benim büyük abim var. Bizim alt katta kalıyor, bu arada evli şimdi ablamı istemeye geldiklerin de aşağıdaydı ama gelmedi. Babamla araları biraz bozuk, küçük abim de aşağı yanına gitmiş, o uyuyormuş. Ben de aşağı gittim baktım uyuyor. Ben de kucuk abime, ablam o insanla evlenmek istemiyor, hep babam yüzünden dedim. Sonra büyük abim duymuş tabi, akşam yukarı gelmiş, babam onlara demiş ki, bu adamı neden beğenmemiş. Neyse sonra bişey demeyip aşağı gitti. Sabah geldi, babamın yanına gitti, kavga çıkarttı, resmen ortalık karıştı. Sonra ablamın evet dediği kisiler ardı, gelip kızı alalım nişan elbisesini alalım diye. Zaten ortalık karışık, babam gelmeyin dededi. Abisi bu evliliği istemiyor dedi, ve o insanla olmadı.
Not: görücüleri halam ayarladı, bu oğluna isteyen bu büyük halam kucuk, halam da var şimdi büyük halam evimize geldi, ablama artık büyüdüğünü evlenmesi gerektiği sonra kimsenin onu almıyacağını söyledi. Çocuk İstanbulda kalıyormuş, tabi ben istemedim. Küçük halam da istemiyordu ablamın oraya gitmesini. Ama ablam sonra evet dedi, bir de büyük abimin karısı yengem de istemiyordu. Bu arada büyük halamın ablam yaşında kızı var. Onu abime, ablamı da oğluna almak istiyordu. Ama ne ablam ne de abim bu evliliği istemiyordu. Onun cocukları başka biriyle evlendiler. Ablam 24 yaşında. Bir de önce kalbinde biri yoktu, şimdi var. Ben de dün onun icin çok dua ettim. Malum dün kandildi acaba o hayırlı gecede bununla ilgili birşeyim anlatılmak istendi, aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
Şimdi rüyama gelelim:
Rüyamda ablamı o insana verimişiz. Nişan icin dışardalar, biz de bodrum kattayız. Bir de annem dedi siyah bir yılan bodruma girmiş. Ben de dişardakilere söyleyelim dedim. Annem şimdi söylersek, tüm köy buraya doluşur dedi. Ben de nasıl olacak, yılan burada mı dolaşacak dedim. Ben de tam merdivenlerden çıkarken yaklaşık 5 m boyunda, kalınlığı 15cm falan, simsiyah bir yılan önümden gecti. Ben de dedim ki, kendim öldürürüm. Elime keskin bir seyler aldım, sonra yılanı daha öldüremeden olay ablama gecti. Sözde cocuk nişana gelmememiş, ablam kızdı. Neyse rüyada nişan bozuldu mu bozulmadı mı hatırlamıyorum. Ama ben yılanı öldürmedim. Ama evden de bir yere gitmedi, yani bodrum katında kaldı. Ben sonra başka bir rüyaya geçtim. Yani o rüya öyle kaldı. Rüyam bitti. Şimdi o yılan kim veya o kişi hala ablamın peşinde mi? LÜTFEN rüyam uzun diye kızmayın.
İnşallah Allah'ın yardımıyla yorumlarsınız, amin şimdiden. Allah razı olsun...