• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada siyah köpek görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

En son gördüğüm rüyamda bir evdeyim, ama benim evim değil. Evin içinde orta halli cılız zayılabilecek siyah bir köpek var, evde odadan odaya dolaşıyor. Bende hayvanın bastığı yerlere,ayaklarına bakıyorum. Yahu bu hayvan necis, her yere basıyor biz namaz kılıyoruz evi kirletiyor diye düşünüyordum. Bu halden rahatsız oluyordum. Derken koridordan balkonlu olan odaya geçiyor ve odanın balkonundan kendini aşağı atıyordu.Yüksekde olan bir evmiş bende bakıyorum aşağı düşünce ölmüş. Galiba kurtulduğuma seviniyordum.

Daha öncesindede kardeşimin evinin orda, evin dışında camın önündeyim. Evde yine siyah irice bir köpek var, eve girmek istiyorum ama köpekten dolayı çekiniyordum -Gerçi havlama falanda yoktu ama- köpek bana zarar veremiyor, çünkü evin içindeydi.

Bu aralar kız kardeşimin ailevi olarak bir hayli sıkıntısı var.

Selamlar&Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan..
Hayirdir insallah
Rüyada siyah köpek görmek, kara köpek görmek, bir arkadaşının gölge yönünü sembolize eder.
Size yakın bu kişinin karanlık yüzünün ortaya çıkacağını ve onun gerçek niyetini göreceğinizi simgeler...ayrica Siyah köpek
kişiliksiz zayıf düşmana delalet eder...ve bir Dostun ihanettide olabilir..

Manevi yonden yorumu da;kendi içinizde iç dünyanızda bazı iç çatışmalar olduğunu gösterir...
Siz yine de maddi dis gorunusunuzu degil manevi ic yonunuzu guclendirmeye bakin!!
İnsan içi ile dışı arasında madde ile mânâ arasında ruhu ile bedeni arasında denge kurabildiği nispette huzura erebilir.

Cafer-i Sâdık (r.a) demiştir ki: Rüyada köpek görmek dört veçhe ile tâbir olunur:
a) Alçak düşman
b) Tamahkâr zengin
c) İşleri ve amelleri çirkin âlim
g) Gammaz ve cahil adam.

kız kardeşinizin ailevi ve özel hayatına karışmayın..
Sizinde kardesinizin de huzuru daha cok bozulabilir..
Hayirli geceler..

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkür ederim.
İyi akşamlar

Üst Alt