• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah elbise giymek

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleykum. hayırlı cumalar. ben sevdiğim çocuğun benim hakkımda hayırmı şermi olduğunu öğrenmek için istihare namazına yattım. duamın sonunda Allahım sevdiğim benim için hayırlı ise bana beyaz yeşil güzel şeyler göster değilse siyah ve kırmızı kötü şeyler göster. bana yardım et Allahım dedim. yattım. 1. gece bişey görmedim. 2. gece yine aynı şekilde dua ettim. ve bir rüya gördüm. rüyam şu: ben arkadaslarımla kuyumcunun önünde duruyorum. sevdiğimde arkadasyla kuyumcudan çıkıyor. karsı karsı ya duruyruz. bana bakıyor ama konusmuyor. onun üstünde yesil gömlek var. bende simsiyah uzun bir elbise. arkadaslarımla kavga ediyorum. ben ağlayarak ordan uzaklasıyorum. sonra iki gelin görüyorum. biri tesettürlü gelin. diğeri acık saçlı gelin. ikiside beyazlar içinde. bu kadar. sonra uyandım zaten. inşAllah yardımcı olursunuz. çevremde yorumlayacak biri yok. selam ve dua ile Allaha emenet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayırlı cumalar..
İstihareden önce istişare edilmeli;danışma ,soruşturma, araştirmak demektir...
Rüyada siyah elbise giyen bir kişi siyah rengin kimi durumlarda bu rengin aslı bir renk olması sebebiyle kemalata ve kamilliğe,
kimi durumlarda keder ve sıkıntılara ayrica Sizin sevdiğiniz çocuktan ziyade kendiniz ile ilgili bazi sıkıntılar hissediğinize yorumlanir..

Evlilik ölçüsü,yaşı diye bir kavram yoktur !!çünkü evlilik yaşı kişiden kişiye değişmektedir.
Bir kişinin evliliğe hazır olması erkek ve kadin olarak tamamen farklidir..
Kadinin; fiziksel ,Ruhsal, duygusal ve zihinsel gelişimine bağlıdır...
Erkeğin ise; olgunluk ve maddi güç olmadan bu işe kalkışmak sıkıntı çıkartabilir...
selam ve dua ile Allaha emenet olun.

Üst Alt