• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada simit görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada simit görmek, evli kimse için muhabbete, bekar kimse için dengi olan eşe yorumlanır.

Kandil simidi sevinçli habere ve makbul olacak kulluğa işaret eder.

Rüyada simit görmek, hayır ve nimete işarettir.

Elinde simit olduğunu ve bundan yemediğini gören para biriktirir.

Simidi yediğini gören kazandığı parayı harcar.

Birine simit verdiğini gören o kimseye yardım eder.

Birisinin kendisine simit verdiğini gören ondan istifade eder.

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada simit yemek

selamünaleyküm gönül sızım.. rüyamda lise dönemimde hep okula gittigim kız arkadaşimla okuldan dönüyorduk. kuzenimin iş yerine ugradık oradan simit aldım ve çok lezzetliydi iki tane simit yedigimi gördüm. hayır ve dua ile..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam merva kardeşim, rüyanda lezzetli bir simit yemişsin. Hakkında hayırlı olacak bir tercih yapacağına, bu sayede kafanı karıştıran, seni rahatsız eden bazı düşüncelerden kurtulacağına işaret eder.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada simit yemek rüyada simit görmek rüyada simit dağıtmak
Selamün aleyküm güzel kardeşlerim, hayırlı sabahlar. Siz belki başka zamanda okursunuz ama olsun tüm sabahlarınızla beraber rabbim üzerinize hayır yağdırsın inşallah. İstihareye bende yattım, her zaman beni istihare rüyalarımda korkuturlardı ama bu sefer rüya gördüm ondada tek hatırladığım simitlerdi. Önce tek simit gördüm, sonra elimdeki poşette 10 kadar simit gördüm ve simiti orda bulunanlara dağıtmak niyetimi hatırlıyorum. İnşallah bu kadarı olsun yorum ve istihare niyetim için yeterli olur, olmazsa bir kaç gece daha istihareye yatmaya devam ederim çünkü bazı alimler 7 geceye kadar devam edilmesini söylüyorlar. Şimdiden teşekkür ederim, allah cc emanet olun, selametle kalın es selamün aleyküm verahmetüllahi ve berekatüh.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hümeyra kardeşim Size de hayırlı sabahlar,yok bizde de şu an Sabah veledimi okulla biraktim biraz yürüyüş yaptim
kendimi ve kainatti dinliye, inliye ,toprak kokusunu ciğerlerime çeke, çeke evime geldim Hamd olsun...
biraz Foruma girip daha sonra bahcemdeki gülleri budamaya ,bülbüleri dinlemeye çıkacağım inşallah..

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada simit görmek;
rüya sahibi ve çevresindekiler için iyi ve olumlu gelişmelere, elde edeceğiniz bir çok nimete, çalışma ve gayretiniz ile kazanacağınız bir miktar paraya ve mala,
eşiyle arasındaki güzel iletişime,Aza kanaat getirmeyi bilmenize,

Rüyada simit yemek veya yediğini görmek ;
yaptığı iş ve çabaları sonucu elde etmiş olduğu parayı ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda harcamaya,

Rüyada simiti olduğunu ama yemediğini görmek;
kazancını biriktirmeye ve tutumlu davranmaya tabir edilebilir.

rüyada simit vermek ,dağıtmak ya da paylaşmak ;

insanlara iyilik etmeye, onların gönüllerini hoş tutmaya, simit verilen insana yarar sağlamaya, rüyada simit dağıtmak adaletli insana,
insanların haklarına riayet etmeye, adak adamış olmaniza,yorumlanabilir
ayrica gördüğünüz rüya, verdiğiniz bir sözü unutmanız nedeniyle yerine getirmediğinizi de simgeliyebilir

"Veren el alan elden hayırlıdır.” sevilmeden sevmek, almadan vermek, saygı görmeden ,saygı vermek gibi..

sevgi ve saygı otomatik olarak gelen, gelmesi gereken duygular değildir. Kazanılması gerekir üzerinde çaba sarfedilmesi, emek harcanması gerekir.
Hiç kimse sizi sevmek yada saymak zorunda değildir.Eğer bir insanda bu değerleri uyandıramıyorsanız, o insana kızıp,öfkelenerek bu duyguları doğal olarak duyması
gerektiğini empoze edemezsiniz.
İşin gerçeği kim olursanız olun, ne haklara sahip olursanız olun, hangi koşullarda yaşıyor olursanız olun, elinizde ne tür güçler tutuyor olursanız olun,
SEVGİ ve SAYGI yı kazanmak zorundasınız. Bunun için, kendinizi geliştirmeniz ve çevrenizdeki insanlara değer vermeniz gerek.
Eğer siz bunu başaramıyorsanız,başkalarının sizin için başarmasını nasıl beklersiniz.

selametle

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM Güzel kardeşim gönül sızım, yorumun için Allah razı olsun doğrusu imrendirdin beni sahip olmaya özlem duyduğum herşeye sahipsin, okula bırakacağın bir veledinin olması:))) güller dolu bahceni bülbüllerini kıskandım. Çok isabetli bir yorum yapmışsınız vermeyi seviyorum dünyadaki elimizde olanlar beni mutlu etmiyor ahiretime onları dağıtarak yatırım yapmayı seviyorum şuan ayet mi hadismi olduğunu hatırlayamıyorum ama önünüzden ne gönderirseniz ahiretinizde onunla karşılaşırsınız ibaresini hatırlıyorum. Çok vaktim yok bağışlayın hayırlı cumalar tüm maddi manevi sıkıntılarımız için dualarınızı bekliyorum mümin kardeşin mümin kardeşine yaptığı dua günahsız ağızla yapılan duadır diyor efendimiz sav dualarınızda olmak muradıyla Allah cc emanet olun selamün aleyküm.

nesrin67

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli akşamlar.Ruyamda isyerinin bahçesinde simitle peynir yiyorum. Sonra bakiyorum ki patronum kopek olmus benden simit istiyor, veriyorum bir yandanda ben yemeye calisiyorum. Surekli simit istiyor, gene veriyorum bitti artik diyorum, o zaman söyle alsinlar diyor bende istiyorum, 2 tane olsun diyorum. Ne anlama geliyor ruyami yorumlarmisiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli akşamlar Rüyaniz Hayr olsun..
İnsan tipleri genel itibariyle hayvan karakterleriyle tanımlanır.
Köpek; kedi gibi nankör olmayıp sahibine sadık bir hayvan olarak dikkat çeker. Fakat dışa karşı sadık değildir.
Bu yüzden köpek tiplemesi yaltaklanan insanları temsil etmektedir. Dahası köpek saldırgan olup,bazen sadece kendinefsini tatmin etme derdindedir.
Dolayısıyla kemirmeleri için bir kemik verip oyalamak gerekir. Yani soğukkanlı davranmakta ve olaylari kişisel alamamakta fayda var. Köpek saldırdığı zaman üzerine gitmeyin.
Belki de köpeğin saldırma ihtimaline binaen çökün denilmesi bundan ötürüdür.

Rüyada köpeğe simit vermek,simit attığınızı görmek;
insanların iyi niyetini kullanarak ,yada iyi niyettinizi kullanarak onları kandıracağınıza,ya da kandırılacağınıza, yorumlanir..
siz ilk önce kendinizi iyi, olgun, kamil bir insan olduğunuzu inanin ve inandırın sonra da ancak başkasına kendinizi inandırabilirsiniz..

Bin sene de okusam ''Ne Biliyorsun" diye sorsalar bana "Haddimi Bilirim'' derim...
Mevlana

nesrin67

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkürler

yorumunuz için teşekkür ederim. ağzınıza yüreğinize sağlık

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada simidi paylaştırmak rüyada simit yemek rüyada tek simit görmek
Selamun aleyküm güzel kardeşim. Bu siteye daha öncede yazdım rüyamı yorumlattım ve memnun kaldım tekrar ALLAH razı olsun. İzninizle yazmaya başlıyorum. Rüyamda birinden simidi alıp yanımdakilere sadece tek bir simidi onca kişiye paylaştırdığımı görüyorum. Ama simit tam yuvarlak değil bükülebiliyor çok yumuşaktı ekmek gibi. Elimde küçük bir parça kalana kadar paylaştırdım o simidi. Birde rüyamda oruçlu olduğum halde yemek yiyordum onu da merak ediyorum. Ayrıca eklemek istiyorum, rüyamda uzun zamandır ayrı olduğum fakat arada sırada benimle iletişime geçen sevdiğim çocugu görüyorum ama sık sık. Ve beni rüyamda sürekli arayıp soruyor, bir keresinde bana kızıyordu. Şuan Askerde, rüyamda bana ''barışırım sadece şartım var ben izine geldiğimde bana hoşgeldin diyeceksin yoksa yemin ederim seninle bir daha konuşmam'' gibi sözler söyledi. En son rüyamda gördüğümde artık bizim evin damadıydı.. Şimdi güzel kardeşim ben artık bu rüyaları çok sık görmeye başladım anlam veremiyorum. Üstelik sürekli konuşmuyruz ben hiç bir şekilde arayıp sormazken bu rüyaları görüyorum. Lütfen tabir ederseniz sevinirim değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim şimdiden ALLAH razı olsun kardeşim..vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam raneya kardeşim
"simidi alıp yanımdakilere sadece tek bir simidi onca kişiye paylaştırdığımı görüyorum. '
Veren el alan elden hayırlıdır.” sevilmeden sevmek, almadan vermek, saygı görmeden ,saygı vermek aranmadan, aramak, sadakat ile beklemek gibi..

rüyada oruçlu iken yemek yemek;
iki farklı yorumu vardır..
-bilmeden, farkinda olmadan günah işleyip tövbe etmeniz gereğine işarettir.
-Rüyanız bir tövbe yaptığınızı ancak tövbenizi bozarak aynı hatayı tekrarladığınızı anlatmaktadır.

Helâl olmayan, meşrû olmayan tatların, lezzetlerin akıbeti ;Bediüzzaman’ın tabiriyle, “Zehirli bal”. Her ne kadar insanın damağına bir parça tat katsa da, neticesi hüsrandır.
doğru ve dürüst olmak zayıflık ise böyle zayıflığa can kurban!

"güzel kardeşim ben artık bu rüyaları çok sık görmeye başladım anlam veremiyorum "
Bunu bize değil!! kendi yüreğine sor !!cevap da yüreğinden gelecektir...
gerçek sevgi olan yerde ; şek,şüphe ,ilgisizlik !olmaz!!!!varsa demek ki Ya sevdanizda, sevginiz de ya da Sizde bir sorun var!!
ya da askerdeki sevdiğin beni adem de ruhsal bir problem yaşadığına yorumlanır

Sen yeter ki Züleyha ol...
Yusuf kuyuda da mutluydu;Züleyha'nın yanında da
Şimdilerde,ne Züleyhalar yetiyor Aşk'a;ne de kuyudakilerin yüreği sabra...
Züleyha da edep,saygı,huzur, merhamet yok!!Yusuf Onu ne yapsin..Aşk, belasız olmaz, Aşk, bedelsiz olmaz ama günümuzdeki ucuz Aşk’lardan bahsetmiyelim ...
Sen yeter ki Züleyha ol!Yusuf Sana geri gelir..
Sen Züleyha olmadıkça ne kendine ne de Yusufa huzur verebilirsin...Ruhun, Vicdanin ile Nefsin arasında boğulmuş, olarak kalırsın ANLAYANA... selametle..

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ağzına sağlık gönül sızım çok güzel yorumlamışsın. ALLAH razı olsun. Sık sık rüyalarıma girdiği için artık yorumlatmam gerektğini düşünmüştüm. Evet cevap yüreğimde boş değilim ona karşı. o da öyle hissediyor olacakki arada sırada ben onu hiç aramadığım halde halimi hatrımı soruyor. Haklısın kardeşim iş züleyha olabilmekte bitiyor.. Tamda yarama tuz bastın, çünkü ben ona YUSUF YÜZLÜM derdim hy..

Üst Alt