Ve Aleykümselam Hümeyra kardeşim Size de hayırlı sabahlar,yok bizde de şu an Sabah veledimi okulla biraktim biraz yürüyüş yaptim
kendimi ve kainatti dinliye, inliye ,toprak kokusunu ciğerlerime çeke, çeke evime geldim Hamd olsun...
biraz Foruma girip daha sonra bahcemdeki gülleri budamaya ,bülbüleri dinlemeye çıkacağım inşallah..
Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada simit görmek;
rüya sahibi ve çevresindekiler için iyi ve olumlu gelişmelere, elde edeceğiniz bir çok nimete, çalışma ve gayretiniz ile kazanacağınız bir miktar paraya ve mala,
eşiyle arasındaki güzel iletişime,Aza kanaat getirmeyi bilmenize,
Rüyada simit yemek veya yediğini görmek ;
yaptığı iş ve çabaları sonucu elde etmiş olduğu parayı ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda harcamaya,
Rüyada simiti olduğunu ama yemediğini görmek;
kazancını biriktirmeye ve tutumlu davranmaya tabir edilebilir.
rüyada simit vermek ,dağıtmak ya da paylaşmak ;
insanlara iyilik etmeye, onların gönüllerini hoş tutmaya, simit verilen insana yarar sağlamaya, rüyada simit dağıtmak adaletli insana,
insanların haklarına riayet etmeye, adak adamış olmaniza,yorumlanabilir
ayrica gördüğünüz rüya, verdiğiniz bir sözü unutmanız nedeniyle yerine getirmediğinizi de simgeliyebilir
"Veren el alan elden hayırlıdır.” sevilmeden sevmek, almadan vermek, saygı görmeden ,saygı vermek gibi..
sevgi ve saygı otomatik olarak gelen, gelmesi gereken duygular değildir. Kazanılması gerekir üzerinde çaba sarfedilmesi, emek harcanması gerekir.
Hiç kimse sizi sevmek yada saymak zorunda değildir.Eğer bir insanda bu değerleri uyandıramıyorsanız, o insana kızıp,öfkelenerek bu duyguları doğal olarak duyması
gerektiğini empoze edemezsiniz.
İşin gerçeği kim olursanız olun, ne haklara sahip olursanız olun, hangi koşullarda yaşıyor olursanız olun, elinizde ne tür güçler tutuyor olursanız olun,
SEVGİ ve SAYGI yı kazanmak zorundasınız. Bunun için, kendinizi geliştirmeniz ve çevrenizdeki insanlara değer vermeniz gerek.
Eğer siz bunu başaramıyorsanız,başkalarının sizin için başarmasını nasıl beklersiniz.
selametle