• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevgilinin terk etmesi

Kuzucuk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm arkadaslar.
Bu sevgilimin ruyasi bana anlatti sabah ve sesi de cok kotuydu, ruyadan cok etkilenmis yorumlarsiniz insAllah. İkimiz parkta oturuyormusuz ve ben onun elini tutuyormusum, ona hayatimda baska bir kadin var demisim.

insAllah iyi birsey cikar diyelim ama sonuc vahim gozukuyor. Birde uyaninca gozunden yas gelmis boyle bisey olamaz diye. Ben ona deliler gibi asigim, cok kiskaniyorum ve ayni sekilde o da cok kiskaniyor ve cok seviyor. Hayirli gunler insAllah, Allahin rahmeti uzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kuzucuk kardesim..
“Hayırdır inşaallah” diyelim, hayrolsun. Bilirsiniz, rüyayı neye yorarsan o olurmuş. Hayra yoralım, hayr olsun.

güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.
Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! ...
Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir...ama Siz nereye gittiğinizi ve ne istediginizi bilmeseniz Sevdiginiz bir gun size yol verir...sırıtık.:,

"ona hayatimda baska bir kadin var demisim." evet dogru hayattinizda cok daha kiymetli bir KADIN var!!Anneniz..
herşeyi ,herkesi yerli yerinde kalbinizin tahtinda oturtabilmek...
Adil ve vicdanli olabilmek...
Bir şeyi çok sevmek, insanı o şeye karşı kör ve sağır yapar...
Bu Sevgi annenizi duymayi ve görmenizi engelemezsin!!! yoksa inanin bir gun bu Sevdaniz ile imtihan edilirsiniz..

aşırı kıskançlık aşık usandırır. Sevmek ile Sahiplenmeyi lutfen kariştirmayin..
rüyada sevdiğiniz kişinin sizi terketmesi sıkıntıya,bazi zorluklari yasiyacagina ..
Rüyada birini terketmek, terk ettiğini görmek zihin bulanıklığınızı, sağlıklı düşünemediğinizi gösterir..
Hayirli gunler rüyalarda tekrar bulusuruz..sırıtık.:,

Kuzucuk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun, tesekkur ederim:)))

Üst Alt