• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevgilinin elini öpmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla,

Rüyamda kendimi çırılçıplak uzanmışken görüyorum. Arkamdan güya sevgilim bana sarılıyormuş. Sadece ellerini görüyorum üzerimde. Ama sevgilimde yok gibi zaten.Ben sırt üstü yatakta yatıyorum. Nasıl birşeyse artık elleri benimle sadece :bilmemm:. Sonra ben sağ elini alıp iç tarafından parmaklarından öptüm. Hayır olsun inşallah. Yorumunu merakla bekliyorum :)

Hayırlı günler. Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada kişi kendisini çıplak olarak görürse her türlü dert ve tasadan kurtulacağına işarettir .

ayni zamanda kendinizi facebook ta deşifre ederek herkese kendi kendinize acilan pencereler yapmayin.. Biliyorum Siz iyi bir KIZSiniz..
ama biraz ozel, gizli ve gizemli..sır, muamma, bilinmeyen, hikmet, esrarengiz olsaniz Sevdiginiz tarafindan daha cok bilinmek istersiniz..
malesef bugun ku genclik acik bir kUTU gibi.. acilma, kesf edilebilme gibi bir heyecani vermiyorlar...

Sevgilisinin elini öptügünü görmek, ona karsi alçak gönüllü olduguna delalet eder...
alçak gönüllü olmak iyidir de bazen her seyi yerli yerinde kullanmak, davranmak daha da guzelidir..

Bazen karsimizdakiler Alçakgönüllü olmayi bile egonun bir gösterisi olarak gorebilmektedirler..
Hayirli Gunler...

Üst Alt