• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğine sarılmak

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,nasilsiniz? Dun gece yatmadan once ALLAH'a bana dogru yolu gostermesi,yanlis yapmamam ,bana bir isaret gondermesi icin dua etdim. Ruyamda siniftaydim,eski cografiya ogretmenim de oradaydi,cok severim kendisini. Yanimda cok sevdiğim bir sinif arkadasim vardi. Bir de 6. sinifdan bir kiz vardi,onunla bir az tartisdim. Sonra ogretmenim bana bi soru sordu, ben de cevap verdim. Sonra ogretmenim bir sey soyledi,ama hatirlamiyorum, iyi bi sey degildi. Ben de "Ben ne yaptim ki,oyle dediniz?" diye sordum,o da "soruya dogru yanit vermedin" dedI. Cevabi tekrar etdim,bu sefer yanlis soyledigimin kendimde farkindaydim,yeniden dogru cevap verdim.

Sonra en yakin arkadaslarimdan biriyle sokaktaydik, karanlikti, cok karanlikti. Yanimizdan bir adam gecti. Micheal Jacksona gibi giyinmisdi,cok benzetmisidi kendini ona, sadece,boyu ondan uzundu. Arkadasim "Annem Michelain fanlari kendilerini ona benzetiyor diyordu" dedim. Sonra o adam merdivenleri cikiyordu, biz de arkasindaydik. Ben Michealin sarkilarindan birini okudum. O adam geri donup bize sinirli sekilde bakti,sonra gidin buradan dedi. Cok korktuk. Hemen nerdivenleri inip yukariya dogru kosmaya basladik,o adamda arkamizla geliyordu. Arabayla geliyordu,beyaz ,eski model bi arabaydi. O kadar cok korkmusutm ki arabanin pilakasinin yarisini bile hatirliyorum ."10 xc" pilakanin devamini hatirlamiyorum.

Sonra arkadasimla ben yukariya dogru kosarken merdivenlerin birine ciktik,taslarin arkasinda saklandik,o adam arabasiyla geri dondu. Sonra bir binaya geldik,4 katli bir binaydi. Burada da Michealin fanlari vardi,kendilerini ona benzetmislerdi. 2.katta Michealin fanlari geliyordu iceri. Arkadasimla 4. katdan asagiya iniyorduk. Ona 2.katta deminki adamla karsilasirsak ne olur? Insallah,karsilasmayiz dedim. Binadan 2 kere gectik. Sonra bir bahaceye ciktik. Bahcede cocuklar vardi,yesillik guzel bir yerdi. Cocuklarla oyun oynuyorduk. Bir agacin altindan gecerken baska en yakin arkadasim(Lale) beni geri cekti, sonra birakti agaca değerek gitdim.Ona ne yapiyorsun? dedim.O da "O agaca tukuruslerdi" dedi.Ben de"Sen oyle yapmasaydin agaca deymezdim" dedim.Sonra o binayi yeniden dusduk 2-ci katta Michelain baska fanlari geliyoru,Misirdan bile gelenler vardi. Sonra bu binadan cikisi sorduk, gosterdiler. Ayakabilarimiz binanin diger tarafinda kaldi. Binadan cikarken amcamin karisini,annemi falan gordum. Yanlarinda genc biri vardi. Konusup-guluyorlardi. O genc saka yapiyordu annemlere. Sonra diger en yakin arkadasim(Lale) bana "O Rövşəndir(sevdiğimin adı)" dedi. Alkol icimisdi,asiri derecede cok icmisidi. Ben anneme sariliyor,onu opuyordum. Sevdiğimse ickili bir sekilde bana bakiyordu. Ben de anneme"Sevdiyim iste bu"dedim o da "tanidim" dedi. Sonra"Ona kim bu kadar icki icirmis?" diye sordum kendi-kendime. Annemler artik gidiyordu. Bende ayakabilarim binanin diger tarafinda kaldi,gidip giyineyim,gelirim dedim. Binaya ciktim,ayakabilarimi giydim. İnince kendi yasadigim apartmanimdan iniyordum. Disari cikinca hava cok gunesliydi,cok guzeldi,kendimi cok iyi hissetmisdim. Ama kendi-kendime bir sey eksik dedim,o da sevdiğimdi. Onun yanina gidip,onu bulacaktim,ne olursa olsun. Onlarin evine dogru giderken Diger en yakin arkadasim(Lale) sanki,beni durdurmaya calsiyordu. Hep sorular soruyor,beni yolumdan alikoymaya calisiyordu. Sordugu sorulardan birine INSALLAH dedim. Bir de okula gitmek icin banyo yaptin mi? diye sordu ,ben de evet dedim. Merdivenleri cikiyordum(bu nerdivenler Micheala benzer adami gordugum merdivenler. Sevdiğimin evine yol olarak bu nerdivenler var)Arkadasimin yuzu sanki seytan gibi duruyordu. Bana "Fidan,dur." dedi."Ben de ne oldu?"dedim,o da "Uyan,uyan" dedi/Ben de uyanmiyacagim,onu bulacagim"dedim. Sanki,beni engellemye calisiyor,fakat elinden pek bi sey gelmiyordu,onu aramaya gidiyordum,bulacaktim ne olursa-olsun. Arkadasimin yaninda bir kiz vardi o da onume cikiyordu. Uzun,duz,siyah saclalri vardi,pembe bir elbise giymisdi. Merdivenleri cikinca oradaki sokakta salincak vardir,orada biri oturmus,kucaginda bebegiyle oynuyordu,baska biri cimenelere uzanmisti. Sinif arkadaslarim bana hep sorular soruyordu,rahat birakmiyordu beni. Ben de sinirlenip bagiridm,ne soylediyimi hatirlamiyorum amma sevdigimin adini soyledim. Sinif arkadaslarimdan biri bana "Ne yapiyorsun,duydu"dedi. Ben de bir baktim ki,bizim okuldan bir cocuk duymus,boyle,her zamankinde farkli duruyordu. Ben"Ne yapalim,artik ogrendi?"dedim. Ve yoluma devam etdim. Okuldan diger cocuklar falan hepsi oaradaydi. Sonra sevdiğimi buldum. Boyle koylu gibi giyinmisidi. Basinda koylu sapkasi,uzerinde her zaman ki jaketi,bir de siyah bir etek giymisdi. Ekin,falan konusuyorlardi. Yanina geldim,sarilamak istedim,ama o etraftakilere gore istemedi. Ben de "Biliyorlar biizm artik,nasil mutlu bir cift oldugumuzu" dedim. Sonra sarildik. Uzunca,oyle mutlu olmusudm ki,ruyamda maksadima ulasmistim,artik,uyana bilirdim. Ona sarildiktan sonra isi vardi diye gitti bende onun arkasiyla giderim diye dusundum.Tam o an kayboldu bir anlik. Ruyamda burada sona erdi. Ben de artik uyaniyim dedim kendi-kendime ruyamda. Ama uyanmamistim,hani ruyada ruya gordugunu anlar,uyanmak isterken,kendim uyanmazsin ya,oyle bir sey degildi. Sanki,gercekti,fakat,o arkadasim bana ruya oldugunu dedi,amma yine de hic uyanmadim,ruyam iste devam ediyoru. INSALLAH,size anlatmak istedigimi dogru anlatmisimdir. Zahmet olmazsa,lutfen yorumlar msiniz? Cok rica ediyorum. Bir de unutmadan belki,oyle dusunursunuz ki,Michealin faniyim,bilincaltimdan kaynaklanan bir ruya,fakat degil,ben Micheal dinlemem,uyumadan oncede aklimdan ona dair hic bir sey gecmedi.Zaten,soyledigim gibi ALLAHA dua etmistim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. bu tur ruyalar Sizin Aklinizin, yureginiz ve duygularinizin karisikligina delalettir...

"sarilamak istedi ama o etraftakilere gore istemedi."
Bu insan etrafin baskisindan ve edebinden de boyle davrandigina alamettir..
Dun 6 yasindaki oglum ile alisverise gitmistim.. orada 6,7 yasindaki ispanyol cok guzel bir KIz oglusuma Hi dedi merhaba Oglum da utanarak Sessizce HI dedi Merhaba.
ve uzaklastik!!Kiz da arkamizdan bagirdi "bye Cute boy !!"
(Gule gule sevimli cocuk..)
Oglusum da dondu ve ona bagirarak dedi ki:Be Terbiyah!
Terbiyeli ol.. ben cok gururlandim haa iste simdi Yusuf adina yakistin diye...

Bakin kardesim Sevmek, asik olmak Dogal ve Tabiidir.. ama O sevgiyi ulu orta acmak, sacmak Sevgiyi, ilgiyi, muhabbeti azaltir..
Gelin beni dinleyin simdilik bu Sevdanizi Gonul baginiza ekin .. ve ins. bir gun vakti geldiginde bu kis gecip bahar geldigin de kimbilir bu sevda Tohumlari yeserebilir..
Allah Kerim dir..Yeter ki Sen bu masum,. tertemiz sevgine Sahip Cik..Sevgi mahremdir.. ulu orta yerlere dokmeyin....
etraf da kurdu, kopegi var..Dedikodusu, meraklisi var!! Size, Sevginize zarar verebilirler...
Rüyada Sevdiğine Sarılmak ;özlem, hasret duygusunu yasadiginiza bu bir bilincalti hayali ruyada olabilir..
Sevginizi,simdilik gönül bağınıza ekin ve nadasa birakin..
ustune giderek kendi ruh sagliginiza ve itibariniza zedeliyebileceginize isarettir..

Demedim mi ?
Ey Can Dost gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedin mi?
Sen sen ol ki ; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedin mi?
Nefsin gösteriş peşinde sonra sarsılır kibirle temelin de
Gizlediğin kalsın gönül evinde dilin kilittir mühürle
demedin mi?
Uluyanı susturmazsan gördüğünden ibret almazsan
Nefs hayvanına biner gidersin ahiretini helak edersin
demedin mi?
Söylediğim önce kendime varsın alan da alsın üstüne
Düşün sözlerin hikmeti ne?son pişmanlık fayda vermez
demedin mi?
Muhacirim namım namusumun eri de komutanı da benim
Er kişi cüsse-i cisimle değil yüreği bütündedir
demedin mi?
İnsana sığabilene kâinat,kâinata sığamayana insan
bir gun kendini hic bir yere sığdiramazsin
demedin mi?
Âşk Ehlini Bu kadar cook sevme bir gun KIRILIR!!
tekrar AYRILIGI yasarsin!
demedin mi?
dedin de Seni dinlemedim Can...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Biliyor musunuz,kalbim çok acıyor, elimden hiç bi şey gelmiyor, bir garip oluyorum

Üst Alt