• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sevdigin kizi görmek

A

asikadam

Kayıtsız
Misafir
s.a
ben rüyamda sevdigim kizi gördüm...
cok kalabalik bir otamdayiz... sevdigim kizda orda.. fakat ordakilerden dolayi bir türlü sevdigime kavusamiorum...bir araya gelemioruz... acaba bu ne anlama geliyor ???

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam ve HAYIRLI Cumalar..
Aşık Veysel'in torunu..
rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
su an bazi ozel sebep ve engelleri aşamadiginiz icin bir sure daha sevdiginiz insan ile beraber olamiyacaksiniz gibi Allahu Alem..
Hayatta herşey ölçü ile ve bir karara göre yapılır. Bundan dolayı herşeyin bir ölçüsü ve zamanı vardır.
ve bu ölçü ve zaman bizim istedigimiz An da degil Bizim icin en HAYIRLI olacagi an da Rabbim kattinda belirlenir..
her sey kendi Kader cizgisi ile yaratilmistir...Güzel Rabbim O`nun nezdinde her şeyin bir zamanı var..Bunu UNUTMAYIN
ve bir sey olmuyorsa Zorlamayin.. belki Siz veya Sevdiginiz veya sart ve hayat kosullari su an olmasi icin HAZIR olmiyabilir..
zamani geldiginde Allah-in izni ile Sevdiginize kavusursunuz..
Bizi de islamiforumlar.net uyelerini bizleri de dugununuze davet edersiniz....
Hissettiğim kadar kalbimde, söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir...
Sevdikleriniz ile samimi olun ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir

“İki şey ruhumuzu karartır;
biri konuşacakken susmak, diğeri susacakken konuşmak.”
Şeyh Sâdî Şiraz

Candan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayni kizi görüyorum

Selamun aleykum kardeslerim,

Rüyamda hosuma giden bir kizi defalarca gördüm. Ben onu coktan unutmustum, fakat birden rüyalarima girmeye basladi.
Ben, bu seytanin beni oyalamak istedigi bir hiledir diye gecistiriyorum, sizin düsünceleriniz nedir?

Selamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
Rüyada hoşlandığın kişiyi defalarca görmek:
Gördüğünüz rüya, yaşadığınız bazı pişmanlıklar yada keske ona,Ondan hoşlandığımi soyleseydim gibi bilinc alti bir durtu,olarak simgelenmektedir....
Bu tür rüyalar kişinin kendini yalnız hissettiği zamanlarda daha sık görülmektedir.

sizin kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiğinizi yani kendiniz ile barışık olduğunuzu, kendinizle küs olmadığınızı da belirtir.
Hayirli Cumalar..

Üst Alt